HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (237/568) > >>

Kang the Conqueror:

--- Idézetet írta: Galen - 2011. Április 12., 13:59:14 ---mi alapján mondod azt hogy minőség? Mitől minőség?

--- Idézet vége ---

Ha arra vagy kíváncsi, nem azt mondtam, hogy minden tökéletes, s nincsenek olykor hibák, de ha én idejárok és rendkívül élvezem a képregényeket, akkor biztos lehetsz benne, hogy jelen van egyfajta minőség. Mivel nagy munka van belefektetve a honosításokba, gondolom. Ráadásul nagyon kényes és finnyás vagyok mindenre; csak egy példa: ha egy CD borítóm repedt, vagy sérült, addig nem nyugszom, míg ki nem cserélem, mert rühellem a tudatot is, hogy ott van a polcon, abban az állapotban.

Mindent elmondtam, az előző hozzászólásaimmal együtt e témával kapcsolatban. Nincs több hozzáfűzni valóm. Minden új képregénynél, ami majd elnyeri a tetszésem, ki fogom fejteni a véleményem részletesen, szokásomhoz hűen. Ezekből is tudsz tájékozódni.

Üdv!  ;)

Kang

zozi56:
Szavazás lezárva. Az eredménye:

Melyik Fantom-történetre vagy a leginkább kíváncsi?

A kikötőmester titka (21. Fantom)
    3 (20%)
Veszélyes portré (krónikás)
    5 (33.3%)
Nautilus (21. Fantom)
    7 (46.7%)

talgaby:
Te Galen, ne kötözködj már, végre egyszer valaki dicsér minket. :badteeth:

Galen:
mi alapján mondod azt hogy minőség? Mitől minőség?

Kang the Conqueror:

--- Idézetet írta: Galen - 2011. Április 12., 08:52:31 ---Minőségre. Aki itt azt mondta hogy ez minőségi, az elmondaná nekem hogy milyen szempontok alapján jutott erre a következtetésre?

--- Idézet vége ---

Hogyhogy milyen szempontok alapján?!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése