HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (239/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: Kang the Conqueror - 2011. Április 10., 00:48:13 ---Persze. De ahogy eddig láttam, itt a minőség eleve magas szintű
--- Idézet vége ---

köszönjük, igyekszünk  :cool:

--- Idézetet írta: Kang the Conqueror - 2011. Április 10., 00:48:13 ---Hmm... rosszul hittétek.  :D

--- Idézet vége ---

a nagyfater spirálfüzetes témáján még mindig szakadok, tök jó  ;D
egyébként én is sokáig terveztem kiskoromban, hogy nyitok egy naplót, de sosem jutottam el odaáig, hogy el is kezdjem... egy barna, bőr(hatású) határidő naplóra emlékszem, de olyan szép volt üresen, hogy nem volt kedvem belerondítani  :lol:

Kang the Conqueror:
"bizony, ez a lényeg, hogy minőségi szkennek kerüljenek ki, mert simán behúzni bárki be tudja, lásd a belinkelt honlapot."

Persze. De ahogy eddig láttam, itt a minőség eleve magas szintű, azért is a kedvenc képregény-információs/letöltős oldalam a 'zsák.

"na és mi még azt hittük, phanok vagyunk!"

Hmm... rosszul hittétek.  :D

Spuri:
Azért azt fogtátok, hogy Fantom Hero-ért cserébe itt is fenekel, csak ezúttal nem buja lányokat, hanem randa zsíros sejket. :nezze:

Micho:

--- Idézetet írta: Kang the Conqueror - 2011. Április 08., 02:52:04 ---örülök, hogy felkerült ide is. De lehet, hogy újra meg fog történni, mert ahogy nézem, ez szép, feljavított változat.
--- Idézet vége ---

bizony, ez a lényeg, hogy minőségi szkennek kerüljenek ki, mert simán behúzni bárki be tudja, lásd a belinkelt honlapot.

--- Idézetet írta: kit - 2011. Április 08., 18:58:13 ---
--- Idézet ---...a suliban meg kis halálfejeket rajzoltam a padokra, jelezvén, hogy ott járt Fantom.
--- Idézet vége ---
Ez nagyon jó ötlet!! :lol:

--- Idézet vége ---

na és mi még azt hittük, phanok vagyunk!  :lol:

kit:

--- Idézet ---Jó régen jártam erre, elnézést is kérek, hogy nem voltam aktív az utóbbi időben.
--- Idézet vége ---
Üdv újra Kang! :)

--- Idézet ---Nem árulom még el az első kettőt, mert hátha azt töltitek fel.
--- Idézet vége ---
Remélhetőleg hamarosan bővül majd a részleg, de a jövő héten természetesen ismét új sztori jön.

--- Idézet ---...a suliban meg kis halálfejeket rajzoltam a padokra, jelezvén, hogy ott járt Fantom.
--- Idézet vége ---
Ez nagyon jó ötlet!! :lol:

--- Idézet ---Magyarul megjelent Semices Fantom van  itt is egy...
--- Idézet vége ---
Sajna tényleg nem jutott sokáig a szkennelésben. :nezze:

--- Idézet ---de sztem sok embernek nincs, aki szívesen olvasná az itthon megjelent részeket!
--- Idézet vége ---
Van egy pár szám, amivel nagyon ritkán találkozni, pl a 21.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése