HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
keildavid:
Ezer köszönet a Fantom - A kalózkirálynő című képregényért! :worship: :worship:
Érdekes, hogy ebbe a történetben inkább Lady Kate Somerset volt a főszereplő, a Fantom pedig olyan háttérbe maradt. Legalább is olyannak tűnik az egész történet.
És látom, hogy a végén ez van írva: "Folytatjuk..." Akkor ezek szerint folytatásos történet lesz.
A Fantom Enciklopédia is tetszett, melyben vannak újabb leírások a koponyaesküről, Fantom esküvőjéről és álarcáról.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Galen:
--- Idézetet írta: Kang the Conqueror - 2011. Április 14., 00:10:22 --- Átnéztem a "Túsz Héróért cserébe" számot, azt hiszem sejtem, milyen hibákra gondolsz,
--- Idézet vége ---
Na ez is érdekelne, de ez egy hasznos hozzászólás volt. Köszönöm.
kit:
--- Idézet ---Olyan meg, hogy valami "tökéletes" legyen, nem létezik.
--- Idézet vége ---
Így igaz. :)
Kang the Conqueror:
Hello Galen!
Na figyelj, nem az a lényeg, - legalább is nekem - hogy mekkora a lapok mérete; az önmagában nem minőség. Persze ne is legyen mondjuk 300x500-as, nem is ezt mondom. De én régebben a saját képregényeimet felvittem a gépemre és önmagában teljesen élvezhetetlen volt. Látszott a lapokon lévő rengeteg szöszmösz, vagy mi a fene, a színek fakók voltak (Fantom esetében nincsenek ugyan színek, de lehet sötét, vagy homályos így is, és bőven kell rajta állítgatni), aztán rengeteg helyen, ha nem figyeltem, a kép széle homályos lett, aláhajlott, stb. És ha az eredeti újságban voltak nyomdahibák, foltok, pöttyök, stb. azokat is ki kellett javítani. Ha ezek látszanak egy szkennen, az teljesen pocsék tud lenni. Átnéztem a "Túsz Héróért cserébe" számot, azt hiszem sejtem, milyen hibákra gondolsz, de még most is azt mondom, hogy nagyon jó lett. Süsd meg, mégsem olyan, mint egy nyers verzió, úgy hagyva, ahogy van! :)
Ráadásul én összességébe véve véleményeztem az oldalt. És azt mondtam, hogy a "Túsz..." szép, felújított változat. Mert az. Olyan meg, hogy valami "tökéletes" legyen, nem létezik.
Kang
Galen:
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Április 12., 16:04:52 ---Te Galen, ne kötözködj már, végre egyszer valaki dicsér minket. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Kötekedik a franc, pusztán érdeklődtem. Pont egy olyan képregényt dicsértek meg amit máshogy csináltam és amiben tudom, hogy van hiba. Nem maszat hibára gondoltam hanem alapvető, feljavításból adódó hibára. Csak remélni tudom hogy nem azért "jó minőségű" mert 2000 pixel szélesben került ki.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése