HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
kit:
--- Idézet ---Személy szerint nagyon szeretem a folytatásos, több részes képregényeket...
--- Idézet vége ---
Sajnos a folytatásos sztorik nem mindig sültek el jól a HZs-s Fantomok esetében a szerencsétlen történetválasztás miatt, ami persze az én bűnöm. De talán a jövőben (és a jelenben) ezt sikerül majd jóvá tenni. :cool:
--- Idézet ---De volt már olyan is, amikor az egyik könyvéből pont egy régi krónika utolsó lapja hiányzott, ezért nem tudhatta meg a történet végét.
--- Idézet vége ---
Igen, az ilyen húzásokat én is bírom.
--- Idézet ---kíváncsi lennék, hogyan került 'hatalmas barátunk' őséhez a napló
--- Idézet vége ---
Nos, ha így direktben nem is biztos, hogy kiderül majd, teljesen egyértelmű lesz a helyzet szerintem. Egyébként gyakran írnak a sztorihoz újabb részeket, illetve kapcsolódik hozzá egy másik több részes saga is, amikben lehet, hogy leírják konkrétan is.
--- Idézet ---Fantom mindig a legérdekesebb résznél szakítja meg a történeteit...
--- Idézet vége ---
Kelti a hatást. :) Guran meg nem is mindig bírja ki, hogy ne olvasson bele a dolgokba titokban.
--- Idézet ---Ezek az újfajta borítók egyébként nagyon ott vannak.
--- Idézet vége ---
Ez egyfelől Galen érdeme ( :worship:), másfelől meg Michoé, aki beszerzi a skandináv borítókat, amik százszor jobbak általában az ausztrálnál. De talán a képregények végén lévő borítógalériákból ez már lejött. :badteeth:
--- Idézet ---És a számok végén lévő enciklopédia is kedvemre való.
--- Idézet vége ---
Na ennek örülök, elég macerás néha a dolog, hogy őszinte legyek. :)
--- Idézet ---Az aktuális számban egész jónak találom Fantom ábrázolását és összességében véve a rajzokat.
--- Idézet vége ---
Hát igen, néha nagyon jók a rajzok, de Fantom nem annyira, néha meg fordítva. Spadari nem nyomja rosszul, és idén meglehetősen sokszor találkozhatunk majd a rajzaival. :nezze:
--- Idézet ---A folytatást várom, rem. lesz is.. :)
--- Idézet vége ---
Lesz, lesz! De mivel megint egy jeles jubileumhoz érkezünk, egy kicsit várni kell rá, viszont kárpótlásként úgy fest, egy ideig marad a heti Fantom rendszere.
Kang the Conqueror:
Üdv!
A Kalózkirálynő. Nos, ez a történet rendkívül jó! Személy szerint nagyon szeretem a folytatásos, több részes képregényeket, Fantom esetében ez pedig különösen izgalmas. Az tetszik nekem egyébként, hogy Fantom krónikás könyvei között néha előfordul egy-egy érdekesség, amelyhez külön történet fűződik. Mint Somerset naplója is. De volt már olyan is, amikor az egyik könyvéből pont egy régi krónika utolsó lapja hiányzott, ezért nem tudhatta meg a történet végét. ;) Na de, az aktuális sztorival kapcsolatban; kíváncsi lennék, hogyan került 'hatalmas barátunk' őséhez a napló. Vajon kiderül a folytatásból? S kik lesznek azok a kalózlányok? Ez a szigorú és makacs Fantom mindig a legérdekesebb résznél szakítja meg a történeteit, vagy azok olvasását, olykor Guran, a bandárok, vagy az én nagy elégedetlenségemre. Ezért türelmetlenül várom a folytatást. :D
Ezek az újfajta borítók egyébként nagyon ott vannak. És a számok végén lévő enciklopédia is kedvemre való. Áldja az isten, aki kitalálta e bővítményt. :) A Semices Fantomok esetében is szerettem - bár az is inkább képregény volt, s nem írás - hogy a borítóbelsők javarészt nem reklámokat tartalmaztak, hanem rövid, de lényegre törő ismertetőket. Az aktuális számban egyébként - ami nálam ritka - egész jónak találom Fantom ábrázolását és összességében véve a rajzokat. Spadari is elég részletesen alkot, ahogy látom, amit szeretek. Személy szerint meg vagyok elégedve a kivitelezéssel, szép munka.
Tehát köszönet mindhármótoknak a Kalózkirálynő-ért! Ahogy mondtam, kíváncsian várom a folytatást. :)
Üdv: Kang
dragstar77:
Nagyon köszönöm a Kalózkirálynő részt!
Nagyon tetszett mind a történet, mind a rajz, és a megszokott minőségi munkátok!
A folytatást várom, rem. lesz is.. :)
kitartást hozzá, üdv!
Micho:
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Április 17., 09:20:28 ---Nagyon tetszik a napi.Külföldön már vége lett?
--- Idézet vége ---
még mindig nem... sőt, a nemrég indult legfrissebb vasárnapi (egész oldalas) történetben mintha egy mellékszál volna ezzel a történettel kapcsolatban. úgyhogy elég szerteágazó, és még hosszú ideig élvezhető sztoriról van szó :cool:
Usagi Yojimbo:
Hello! :D
Egy ideje nem jelentkeztem.Nagyon tetszik a napi.Külföldön már vége lett?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése