HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (233/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: kit - 2011. Április 19., 15:02:43 ---Bár szerintem kimondottan gyenge nincs a skandináv rajzolók között.

--- Idézet vége ---

szerintem sem, ehhez kapcsolódik a legújabb szavazás:
keressük a kedvenc Fantom rajzolót, de éppen ezért, három lehetőséget is adtunk, mert egyet nagyon nehéz lenne kiválasztani (az pedig alighanem Sy Barry volna ;) )

kit:
Az én kedvenceim Lindahl és Cruz. Leppänen se rossz, bár igazatok van, néha kicsit hanyag. Bár szerintem kimondottan gyenge nincs a skandináv rajzolók között.

Micho:

--- Idézetet írta: Kang the Conqueror - 2011. Április 19., 03:39:14 ---
--- Idézet --- Ha már a rajzokról volt szó, nekem még egyik kedvenc Fantom rajzolóm: Kari Leppanen
sztem ő képregény rajzai is nagyon jól sikerültek!
--- Idézet vége ---

Elég jól megrajzolta Fantomot, erős, markáns jegyekkel látta el és élvezhetőek voltak a rajzai is.
--- Idézet vége ---

nekem Leppänen a kedvencem, bár biztos főleg a nosztalgiafaktor, a magyar füzetek miatt. de tisztában vagyok az erősségeivel (Fantom alakja, főleg arca szerintem nála a legkarakteresebb) és gyengeségeivel (nem használja ki a teret maximálisan).
mióta viszont készítjük a honosításokat, a másik kedvencem Hans Lindahl lett (pl. "Az utolsó viking"), nála minden rendben van szerintem.

Kang the Conqueror:

--- Idézet --- Ha már a rajzokról volt szó, nekem még egyik kedvenc Fantom rajzolóm: Kari Leppanen
--- Idézet vége ---

Hú, én nem annyira szerettem Leppanent. Elég jól megrajzolta Fantomot, erős, markáns jegyekkel látta el és élvezhetőek voltak a rajzai is. De nagyon sok olyan képkocka, vagy jelenet van, amelyeket elég üresnek érzek. A Semic sorozatban bőven volt vele készült Fantom, és mindig az volt az érzésem, hogy nem használta ki eléggé a rendelkezésére álló papírt. Néha, mintha csak úgy lennének a térben a szereplői. Ő és például Barry ég és föld.  ;) Jah, Leppanennek a Guranja sem tetszett nekem, valahogy nem az igazi...

dragstar77:

--- Idézet ---Lesz, lesz! De mivel megint egy jeles jubileumhoz érkezünk, egy kicsit várni kell rá, viszont kárpótlásként úgy fest, egy ideig marad a heti Fantom rendszere.
--- Idézet vége ---

Szuper! Ez jól hangzik! :) Egyébként nem csoda, ha macerás az enciklopédia...  De nagyon jó, többet tudunk meg, és nagyon érdekes!

Ha már a rajzokról volt szó, nekem még egyik kedvenc Fantom rajzolóm: Kari Leppanen

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése