HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Rex Mundi
Oliwer:
Na ja...nekem egyenlőre nehéznek tűnik....legalábbis nem megy mondjuk azért csinálok most mást is...próbálok nem begolyóni tőle Amúgy az a zavaró, hogy most az a kijelölendő rész, csak a példa, nincs köze a kulcs megtalálásához....igazából tekinthetjük költőinek a kérdést, de tuti ami fix, feltettem
Erac:
A Brother Matthew bizony itt figyel a vinchesteremen, a maga 77 oldalnyi ! teljes terjedelmével. Egyenlőre biztos, hogy a Mundi V1 lesz befejezve, utána ha még korai lenne elkezdeni a V2t, akkor az jön, hogy ne maradjatok rejtélyek nélkül. A táblázatos oldal lehet nem lett a leg egyszerűbb, de elvileg már van 2 helyes megfejtőnk, chi, illetve Micho egyik ismerőse. De ne aggódjatok, ha túl nehéznek bizonyul, akkor majd segítünk picit, de még pár napig biztosan hagyjuk, hadd szórakozzatok vele:D
Oliwer:
Oké...táblázatos oldal, hip-hop megvolt....de onnan nemmegy a tovább....már értem a kódfejtés renszerét meg minden...itt agyalok rajta már vagy fél órája...nah mind1, csak kitalálom....csak mert azért.
Balazsao:
Jól esett elolvasni, izgalmas, érdekes. Várom a következő részt
Micho:
--- Idézet ---A Brother Matthew összes kis csíkja le van fordítva valahol?
--- Idézet vége ---
sajnos nincs, killjoy azt se csinálta tovább.
Erac majd nyilatkozik, mikor szeretné beékelni, de azt hiszem, egyelőre a fő cím fontos, hogy pörögjön
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése