HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Rex Mundi

<< < (11/27) > >>

Dórika:

--- Idézet ---Amúgy akinek megvan a megoldás, írhatna véleményt, hogy mennyire tartotta nehéznek, érdemes volt-e vele annyit szórakoznunk, hogy elkészítsük, szóval, hogy kinek mennyire jött be.
--- Idézet vége ---
Én is megoldottam, és tetszett. Nagyon jó ötlet volt ezt létrehozni, csak gratulálni tudok hozzá, és szerintem lehetne újabb rejtvényeket kreálni, esetleg más kódolási módszereket alkalmazva (van belőlük bőven). Nekem nem volt olyan nehéz. Ha pedig valaki olvasta a képregényt (akár csak a 7. részt), akkor a kulcsszót is könnyen megtalálja.
Viszont én úgy ahogy illik, PC (papír-ceruza) segítségével oldottam meg, mert mivel ez csak egy rövid szöveg volt, és játék, ezért ezt élvezetesebbnek tartottam, mint valamilyen formában leprogramozni ezt a viszonylag egyszerű algoritmust.

Mi mást mondhatnék összegzésként:
Várom a következőt!

killjoy:
Jelentem a kód megfejtve...

A Las Bandidas felénél (hogy miért pont ott, azt nem tudom ) egyszercsak beugrott, hogy eddig mit rontottam el. Ezek után már csak egy Excel és néhány használható függvény kellett (Mikre nem jó ez a színes-szagos abakusz.), hogy a piros betűvel kiemelt sorokban megjelenjen a megoldás. (Értitek!? Salma Hayek és Penelopé Cruz vizslatása helyett betűket bogarásztam!!!)

Szó se róla, jó móka volt. (De az tény, hogy egyesével betűzni lusta lettem volna  Bár így is ráment egy kis időm, mire megcsináltam a függvényekkel

Uraim, ritkán dícsérek valakit fésztufész, de azt kell mondjam, jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a Rex Mundi. Elismerésem!

Egyébként lehet, hogy érdemes lenne ezeket a rejtvényeket (kisebb kiszerelésben) rendszeressé tenni. Komoly kultuszt teremthettek

Erac:
Ha többnyire értelmes, akkor igen:D:D De pszt. Amúgy akinek megvan a megoldás, írhatna véleményt, hogy mennyire tartotta nehéznek, érdemes volt-e vele annyit szórakoznunk, hogy elkészítsük, szóval, hogy kinek mennyire jött be:D De megoldásból semmit nem árulni el

Oliwer:
Nah, csak megvan a szöveg....remélem jól fordítottam....

Erac:
Igen, annyit elárulok, hogy a kijelölendő példa az csak gyakorlás, hogy leellenőrizhessed megértetted-e a kódfejtés módszerét:D Nem kell beleőrülni, van időd bőven:D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése