HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Rex Mundi

<< < (13/27) > >>

beigli69:
Pöttyet megszenvedtem a kódszó megtalálásához szükséges honlap címével, de megvan.....  
A megfejtéssel majd este otthon próbálkozom.  
Az az érzésem hogy végre el kellene olvasnom az eddigi összes REX MUNDI számot.  
A Brother Matthew összes kis csíkja le van fordítva valahol?

Gabe:

--- Idézet ---de a képregényen abszolút csúf, és koncepciót is váltottak borító ügyileg... nekem az eddigiek teljesen rendben voltak. 
--- Idézet vége ---
Én most kukkantottam bele a V2 #1-be, nekem a borító abszulút tetszik, és a logó sem olyan vészes belül. Bár hol vagyok én attól még hogy elérjek odáig.

Na mi van emberek, vagy a feladvány lett túl nehéz, vagy érdektelenségbe fullad?     Ne már, Erac meg én elég sokat szenvedtünk vele, reméllem páran eljuttok a megoldásig. Légyszi, ha valaki megoldotta, akkor egyelőre ne árulja el senkinek a megoldást, vagy a végeredményt, mert majd pár számmal később leleplezük a megoldást. Addig is jó kódfejtést mindenkinek.  

gomi:
Ismét egy nagyon érdekes rész. Köszi szépen a honosítást!

majki:
Hali mindenkinek én a csütörtöki hálózsákbamacska kapcsán regeltem magam, de túl nagy aktivitásra ne számítsatok.... tőlem távol áll az ilyesmi, csak megköszönném a fordító/beíró csapatnak, hogy ilyen ügyik vagytok! Thx

További jó munkát

Micho:
Frissülés!

Rex Mundi #7

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése