HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Rex Mundi
Erac:
A pentagon bizonyára ajándékcsomagot is küldene nekünk, amiért reklámozzuk a kódolási módszerüket:D:D Az máskérdés, hogy esetleg robban is a csomag:D
talgaby:
Enigma? Ugyan már, egy 60 éves, megfejtett algoritmust akarsz felhasználni? Inkább valami modernebbet, mondjuk egy Pentagon által használt véletlenszerű váltakozó szekvenciás algoritmust...
Gabe:
--- Idézet ---esetleg más kódolási módszereket alkalmazva (van belőlük bőven)
--- Idézet vége ---
Valóban, mit szólnátok az enigmához?
Azt már nem programoznátok le olyan könnyedén. Valamennyire még korhű is lehetne.
Csak az a gond, hogy a dolog nem rajtunk múlik, mert a képregényhez eleve tartozott egy rejtvény, ami hasonlóan volt megoldva, mi ezt ültettük át, némileg átalakítva. Nem tudom van e még ilyen rész, de ha lesz, akkor a sikerre ( ) való tekintettel megoldjuk valahogyan...
Bubbax:
Rex Mundi 1-7 nagyon tetszett.
Érdekesen mutatja be a félfasiszta Fro.-t.
Kösz Erac.
Várom a folytatást.
Oliwer:
//OFF:Erac, ment belső üzi.... //
Nehézsége: Tényleg nem volt egy komplikált dolog, így utólag azért közben sikerült egy kicsit megszenvednem, a hülyeségem miatt...viszont jól modtátok az első lapon, hogy szükségem lesz a szerencsére: a második oldalon, jól jött a szerencse Kódot amúgy énis PC-vel oldottam meg (nagyon tetszik ez a PC ) ÉS tökéletesen egyetértek Killjoyyal azon téren, hogy lehetne még ilyeneket, mert nagyon bejött nekem is.....
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése