HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Rex Mundi
Micho:
--- Idézet ---Eredetileg akkor most hány füzet is jelent meg ? 10?
--- Idézet vége ---
eddig 18... mert ongoing sorozat, de kéthavi megjelenésű.
beigli69:
Rex Mundi eddig megjelent részei sikeresen végigolvasva.+ csekély angoltudással a Brother MAtthew is végigdöcögve.
Nagyon jó a fordítása a füzeteknek, a rejtvény is jó, (de sajna nem jutok vele semmire )
Eredetileg akkor most hány füzet is jelent meg ? 10?
Gabe:
Nem úgy értem hogy újrakezdi, hanem úgy hogy úgyanabban a világban egy teljesen más sztoriba kezdenek. Bevallom, én már belekukkantottam a V2 #1-be, és feltünt pár dolog: a rajz-stílus megváltozott, és mintha több lenne az akció is.
az író: Arvid Nelson (a beírás is az övé, de reméllem már nem sokáig )
rajzoló: Juan Ferrerya
talgaby:
Nem ez volna az első sorozat, ami egy kiadónál kezd, aztán vándorol tovább. Ott a TransFormers, a Powers, a Street Fighter, Conan, Red Sonja (és ez csak ami az eszembe jut)... ha az alkotói gárda ugyanaz - vagy legalább az író - akkor nem lehet ok az aggodalomra. Én nem nagyon emlékszem olyanra, hogy egy kiadó átvesz egy címet, és újrakezdi a történetet, nem folytatja.
Gabe:
--- Idézet ---Enigma? Ugyan már, egy 60 éves, megfejtett algoritmust akarsz felhasználni?
--- Idézet vége ---
Igen, mert korhű(bb), és nem hinném hogy könnyedén megfejtenék, úgyanis kell hozzá tudni pár dolgot, úgyhogy max. csak egy két ember tudná megfejteni (bár ezt is erősen kétlem ). Képzeld csak el: morze kódokkal írnánk, milyen könnyű lenne, de azt sem tudnák sokan visszafejteni.
Na akkor térjünk vissza az off-ból:
Már a múltkor is meg akartam kérdezni, hogy úgye bejött a V2, akkor most volt valami átmenet, vagy csak úgy a la Nature, egy kis pénzszerzés érdekében a befejezett sorozatot vitték tovább? Mert úgye kiadóváltás is történt. Ezzel együtt a külsőt is megváltoztatták. Reméllem nem a rókabőr szindrómával állunk szemben...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése