HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Rex Mundi
thurye:
Valószínűleg én vagyok egy pöttyet agyilag a padlón, de egyelőre a kulcsszót rejtő honlapig sem sikerült eljutnom. De azért még igyekszem agyalni rajta, mert nagyon érdekel a dolog.
Micho:
--- Idézet ---Tordának valamilyen szinten igaza van. Így működik már most egy pár oldal (Xfanzine, Comix-Art)
--- Idézet vége ---
a helyzet az, hogy emlékszem, mikor az X-Fanzine-on 1000-en felül volt a tagság, és közben a fórum csak úgy pangott, ez sajnos nem megoldás a problémára.
--- Idézet ---És tegyétek kötelezővé a heti 1 hozzászólást
--- Idézet vége ---
ez már annál inkább
na jó, de elég az OFF-ból
beigli69:
Tordának valamilyen szinten igaza van. Így működik már most egy pár oldal (Xfanzine, Comix-Art)
És tegyétek kötelezővé a heti 1 hozzászólást (na jó ez nem komoly)
Micho:
--- Idézet ---kicsit furcsának tartom, hogy letölteni lehet, hozzászólni meg nem regisztrálás nélkül.
--- Idézet vége ---
szia Torda, üdv nálunk
a helyzet az, hogy itt a fórumon azért szükséges a regisztráció, mert így ha egyes személyekről kiderül, hogy nem idevalók, akkor távol tudjuk tartani őket.
a képregények letöltését pedig valóban liberálisan kezeltük eddig, ezzel kapcsolatban lehet lesz majd változás.
Torda:
Üdvözletem!
A zsákbamacska kapcsán regisztráltam és ennek kapcsán is szólok hozzá: Már rég óta olvasom a Rex Mundit, remek történek és élvezetes fordítás. Szeretném megköszönni mindenkinek, akinek része volt a létrehozásában, hogy ennyit fáradozott vele. Kicsit off: javasolnám, hogy a letöltésket csak regisztráltak érhessék el, talán így nőne a forum hozzászólások mennyisége is, ugyani kicsit furcsának tartom, hogy letölteni lehet, hozzászólni meg nem regisztrálás nélkül.
Torda
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése