HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Rex Mundi

<< < (7/27) > >>

Petyaman:
Hogyne lenne, pl MANGAzin.

Micho:

--- Idézet ---Most olvasom a Rex Mundi-t, elég jó csak kár hogy a főhős (mittoménmilyen doktor) olyan szegény mint egy rossz b*zi azzal a csücsörítős szájával.
--- Idézet vége ---
  végülis a történet a lényeg

--- Idézet ---Egyébként miért is nem lesz napi frissítés?
--- Idézet vége ---

miért, máshol van?  

Petyaman:
Most olvasom a Rex Mundi-t, elég jó csak kár hogy a főhős (mittoménmilyen doktor) olyan szegény mint egy rossz b*zi azzal a csücsörítős szájával.    De amúgy télleg nem rossz, tetszik a története. Egyébként miért is nem lesz napi frissítés?

killjoy:

--- Idézet ---Valószínűleg én vagyok egy pöttyet agyilag a padlón, de egyelőre a kulcsszót rejtő honlapig sem sikerült eljutnom.    De azért még igyekszem agyalni rajta, mert nagyon érdekel a dolog.
--- Idézet vége ---
Idéznék a Gyűrűk urából, ha olvastad, akkor segít megtalálni a rejtvény nyitó oldalát:

"Mondd jóbarát, és lépj be..."

(Ha esetleg nem olvastad volna, akkor meg SOS bepótolni!  )

Erac:
Mostanában költözködök fel pestre, így nincs túl sok időm fordítani, plusz kis ideig netem sem lesz, ezért jelentem, hogy a rex mundi egy időre kiscit lelassul, de azért csinálni fogom. Viszont jövő 7vége előtt ne várjátok, mert csak 7végénként van netem:D És arról, hogy a V2 csak egy befejezett történet folytatása lenne, mint rókabőr: ki mondta, hogy befejezett a cselekmény? Nah jó, persze van neki befejezése, de még marad jócskán megmagyarázni való, plusz egy fordulat is várható, nahde erről ennyit

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése