HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Rex Mundi

<< < (22/27) > >>

killjoy:
Kicsi Dumas-sarj! Nem tévedsz, de közben igen

Sauniére van a Da Vinci kódban és a Rex Mundiban is, sőt egy kicsit közelít is a sztori egymáshoz, bár csak a francia királyi sarjak vérvonalát érintendően. De egyébként a két történetnek vajmi kevés köze van egymáshoz. (Ami persze nem jelenti azt, hogy a képregény készítőinek fantáziáját nem ragadta meg egy-két mozzanat a Da Vinci kódból, de azért a Rex Mundi világa sokkal sokrétűbb, hogy csak egy egyszerű Da Vinci kód koppintásnak tekintsük.)

Egyébként a Rex Mundi átkerült a Dark Horse szárnyai alá, így van remény egy újabb felfutásra, az első rész kint már megjelent és jelentem az eddig látottak alapján egészen meggyőző.

Ja, és el ne felejtsem: az új honosítókat méltó utódaimnak tekintem. Nem mondom, hogy nem piszkáltam volna meg itt-ott a szöveget - nem is én lennék, ha nem mondanám - de összességében kellemes meglepetés volt a harmadik rész. Csak így tovább, gyerekek!

Spidáj:
Már nem azér de ez nem csak hasonlít a Da Vinci Kódra hanem köze is van hozzá.
Javítsatok ki ha tévedek (de ne mfogok) A Da Vinci Kódban a főszereplő csaj nagyapja akit az elején kinyírnak: Jacques Saunière

és itt így hívják (félig) az 1ik főszereplőt

amugy a comics nagyon jó
remek rajzolás
a sztori is bejön
a főszereplő doki
és a befejezés is klassz

magyarosítás: 100%      

talgaby:
Hm, akkor a jelek szerint el lett fogadva...

Micho:
Frissülés!

Rex Mundi #003

Erac:
Hello!

Elkezdtem fordítani a Rex Mundi 3. részét, ez az lesz első fordításom, ha elfogadják, akkor lesz

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése