HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Rex Mundi

<< < (21/27) > >>

regnar:
Rex Mundival emlékszem eléggé leszámoltam a második szám környékén (talán túl keményen is), nagyon nem nyerte meg a tetszésemet a történetvezetés, (maga a képregény tetszett). Most ebbe belekukkantottam, és nem tudom..mintha valami... lehet, hogy újra előveszem az előző számokat, ha lesz időm, és elejétől fogva végigolvasom, hátha...  akkor majd nyilatkozom róluk, mert eléggé fel kell frissíteni az első két szám történéseit..

d-mon:
Nagyon jó rész volt,bár kicsit "Nuff Said"es érzésem volt.ami nem nagy baj,de azért a főszereplő gondolatai nem ártanának azért...

Micho:
Frissültünk!

•Rex Mundi #004

d-mon:
ez a sorozat nagyon király.most olvastam el az első négy részt.jól csavarják a történetet és a misztikus szál    ez a fehér ruhás pali meg nagyon profi és kegyetlen.ez a történet annyira jó,annyira aprólékos, hogy simán 100%. még az se zavart,hogy 10 oldalon keresztül nincs szöveg  szóval csak így tovább remélem hamarosan jön a 04

Zerit:
szerintem pedig Eco Foucault-inga cimu muvehez hasonlit a Rex Mundi, egy picit
templomosok, szabadkomuves paholyok, vilagmeretu osszeeskuves stb., azzal hogy a RM alternativ vilag...
---
ez amolyan forditoi betegseg, mindenkinek van sajat stilusa es ahhoz igazitja a szoveget... nincs is ezzel semmi baj  en is fekezem magam, hogy ne irjam at a szoveget beiraskor, engedni kell a forditot kibontakozni

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése