HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Rex Mundi
Hosaka:
Úgy nézem Rex Mundi senkit nem érdekel rajtam kívül... hmmm
Hosaka:
Sziasztok!
Killjoy!
Várható mostanában Rex Mundi folytatás...?
Hosaka
Hosaka:
És elnézést, ha egy hangyányit offtopic voltam!
Hosaka:
Sziasztok!
Örülök, hogy tetszett az oldal, a rajta levő játékokhoz (ha elkészíted őket) jó szórakozást...
A grafikai tudásom nem olyan hatalmas, inkább csak megpróbálom ügyesen összerakosgatni azt, amit a NET-en, illetve saját forrásaimból elérek. A képregények rajzolása már-már művészi feladat, nem gondolom, hogy az én képességeim megengednék, hogy ezzel foglalkozzam. Ezt nem szerénységből mondom, nagyon komolyan ez a véleményem...
Társasjátékozni nagyon szeretek, sajnos az időm (a gyerekek, meg az asszony) nem mindig engedi, de én szorgalmasan próbálkozom...
Ha van kedved, és szeretnél új társasokat megtanulni és kipróbálni, akkor figyeld EZT a fórumot!
Itt mindig kaphatsz hírt a legközelebbi Bp-i Társasjáték Találkozóról is, ahol rendkívül jó hangulatban hódol a sok nép a társasozásnak! (Bp. Deák Ferenc Könyvtár 1074 Rottenbiller utca 10.
Garantáltan jó arcok és nagyon nagy Társas-hittérítő mind...
JAh! A Lost-ot én az AXN magyar nyelvű kábelcsatornán néztem! Ott már vége van sajnos... Mind1, várom a második évadot!!!
Szia!
killjoy:
Először a jövő hét vége felé sötétségbe borítóm a Hálózsákot, de utána ígérem a Rex Mundi 2. része lesz a következő.
Viszont:
Hosaka! Néztem az oldalad és nagyon tetszett, amit láttam. Mivel csináltad a kártyákat, mert párat megnéztem és nagyon tetszettek. Én is nagy stratégiai és társasjáték fanatikus vagyok, így külön melengette a lelkem az oldalad.
Esetleg nem lenne kedved grafikai tudásodat a képregények rejtelmes világában is kamatoztatni?
A Lostnak hol lett vége? A Pro7 most kezdte még csak el
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése