Szerző Téma: Marvel Alternatív Univerzumok  (Megtekintve 306567 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Re:Marvel Alternatív Univerzumok
« Válasz #313 Dátum: 2006. Augusztus 22., 16:58:22 »
Ez a szám tényleg frankó volt. Moose gondolatiról nem tudok mást mondani:      

Courtney ábrándozása is kacagtató volt, a Batmant idéző mobil és számítógpterem pedig osztott.

A Zöld manó visszatérése pedig érdekes volt. A kis Normie folytatja családi őrületet. Csak egy kérdésem van: Osbornéknál az elmebaj örökletes? Mert ez már gáz, hogy mind 3 három Osborn zöld manó és ráadásul gonosz.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #312 Dátum: 2006. Augusztus 22., 16:16:27 »
Mi a baj Moose-al? Beleláthattunk mély és magvas gondolataiba az életről, a suliról, a világegyetemről meg a többi.  
A rossz hírem meg az, hogy a történet a jelek szerint egyre inkább kezd majd komolyodni. A 25. számnál majd be is következik egy tragédia...
De persze a könnyedebb hangvétel végig megmarad majd, szerencsére.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #311 Dátum: 2006. Augusztus 22., 16:06:35 »
Mível én írtam be, ezért a saját munkámat nem minősíteném, de egy pár szót ejtenék képregényről.

Póklány #19

Szerintem ez a szám az előzőekhez képest baromi viccesre sikerült, főleg azért mert az ügyeletes "lúzer" karakterek álmaiba tekinthetünk bele. Jimy-nél pl. az tetszett, hogy a képek nem igazán vannak összhangban a monológokkal, az a megtestesült hőst adja, miközben a képeken nem éppen az történik. Bár ez a félrebeszélés a Fő sztorinál is meg van, csak ott teljesen más szemszögből, mert ott a fanatizmus és megszállotság vezeti a visszaemlékezést. Egyébként itt Normie határozottan kemény ellenfélnek tünt, de most hogy a 20. számot is beírtam, ott ez a kép kicsit átalakul, néhány megnyilvánulásától halálra röhögtem magam      . Térjünk vissza a 19-hez:

Courtney a régi Batmenek hangulatát hozza vissza az idióta hozzáállásával: Pók-mobil, (szinte)pók-barlang, hegynyi méretű számítógép... Mindeneserte a legkevésbé sem győzött meg, reméllem a későbbiek folyamán sem vállik herová.

Moose:          

Jó kis rész volt ez, reméllem ilyen "hülyülős" lesz még. (A következőben is lesz pár jó poén, készüljetek     )
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 22., 16:10:47 írta Micho »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #310 Dátum: 2006. Augusztus 22., 15:15:49 »
Frissülés!

•Póklány #19
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #309 Dátum: 2006. Augusztus 20., 11:44:13 »
Azt tudom, hogy a 30. szám környékén fog játszódni.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #308 Dátum: 2006. Augusztus 20., 09:47:34 »
Gondolom az később van. Majd Micho azt is meghatározza időben, gondolom.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #307 Dátum: 2006. Augusztus 20., 09:32:03 »
ÉN a Darkdevil minire vagyok kíváncsi.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #306 Dátum: 2006. Augusztus 19., 22:40:11 »
Benne Dongó eredetével. Persze ha akad addigra még olyan ember, aki nem fogja tudni, ki is ő valójában...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #305 Dátum: 2006. Augusztus 19., 22:36:58 »
tök jó, hogy ennyien "csípik" Póklányt manapság is  látom felvetődött a Dongó minisorozata, valahogy a Póklány #22 szám körül fogjuk majd megjelentetni  
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #304 Dátum: 2006. Augusztus 16., 23:40:29 »
Idézet
A történet egész jópofa, bár hosszú távon nagyon unalmas lesz, ha Póklány megküzd X fiával, Y lányával
Lesz Yorick-May crossover?  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #303 Dátum: 2006. Augusztus 16., 20:32:29 »
Körülbelül a történet felénél megsejtettem, hogy JJ JJJ unokája. Már terveztem is, hogy majd a fórumon elővezetem teóriám, és mekkora diadal lesz, ha véletlen ráhibázok. Erre a végén nem elárulják, hogy nehogy már sikerélményem legyen.  

Ezzel együtt szórakoztató kis rész volt. Az rajzokat, mozdulatokat én is valamivel dinamikusabbnak éreztem.
 Ha jól értettem Hélya az egyik keselyű lánya volt, akit a másik Keselyű készített fel? Dongó személye viszont homályban maradt, és mintha őt is instruálta volna valaki a háttérből.
 Hangulatos volt a családi fagyizás, Brad sikátoros jelenete, ami egy M.J. féle ismerem a titkodat jelenethez is elvezethet idővel. Erről jut eszembe hogy anno mintha Peter szemüveges barátnője is mintha megsejtette volna, hogy ő a Pókember -ennek lett valami következménye később?
 A verekedések humora is a régi "atyai" időket idézte -bokakötözés, csapda. Mi több, most még Phil-bácsi is humoros volt a gyakorlataival.

Nem elérhető kihaeennem

• Kázmér
  • **
« Válasz #302 Dátum: 2006. Augusztus 16., 16:34:50 »
Megvolt a Póklány...na nem ÚGY!  

Mintha új rajzolója lenne a sorozatnak, vagy már az előzőben is ez volt? Mindenesetre nekem bejön.
A történet egész jópofa, bár hosszú távon nagyon unalmas lesz, ha Póklány megküzd X fiával, Y lányával, vagyis Pókember összes ellenségének leszármazottjával.
Erről jut eszembe, azt már nem lőtték le egyszer, hogy JJ JJJ unokája?
Mert én annyira biztos voltam benne, hogy az, hogy amikor a végén kiderült, hogy tényleg, és ment a nagy ledöbbenés May részéről, akkor én is ledöbbentem, hogy ennyire kiszámítható ez az egész?
Na most lehet, hogy ez egy kicsit zavaros volt

Egy a lényeg, Póklány kell! Szóval csak így tovább, várom a folytatást!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #301 Dátum: 2006. Augusztus 16., 13:34:09 »
Huh, neked aztán van fantáziád...
Ez a világ nem több, csak egy alter univerzum, ahol nincs szupererő. Így alakult ki. Galactus mintha már ki lettt volna zárva a körből valahol a kezdeteknél. És nagyon jó és logikus oka van annak, hogy miért alakultak ki azok a látomások. A végén majd rájössz.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #300 Dátum: 2006. Augusztus 16., 13:31:11 »
Erőtlenül: sok utalás van arra, hogy Galactus-szal van valami balhé a pszichomókus eredeti világában, amikor jószerivel az összes szuperhős küzd ellen, és utána kerül ebbe a másikba. És láthatóan az időben is jócskán visszacsúszott. Ötlet: miután Galactus az eredeti világban nem bírt a szuperhősökkel, belenyúlt a múltba és megváltoztatta a szuperhősök eredetét (és valahogy rávette Thort hogy ne gyüjjön a Földre, meg a különféle űrbéli rablóbandákat hogy szintén ne jöjjenek, meg kiirtotta Atlantiszt meg egyéb bökkenők  ). Aztán majd felbukkan és felzabálja a védtelen Földet.
G. valamelyik ügynöke pedig szintén visszajött és az X-fegyverrel eltünteti azokat, akik lebuktathatnák az összeesküvést. Xavier a mutáns ereje nélkül is veszélyes (pláne ha kiderül, hogy megvolt a mutáns ereje, csak valahogy elfojtották), a pszichomókus szintén kockázatos, és Dr Strange után Reed Richards lehet a következő.

Nem elérhető kihaeennem

• Kázmér
  • **
« Válasz #299 Dátum: 2006. Augusztus 16., 13:10:57 »
Powerless #3:

Az első rész bejött, a második már nem kötött le annyira, a harmadik részre elkezdtem unni a történetet. Nincs vele különösebb kondom, csak annyi, hogy nem nagyon van türelmem az olyan típusú sorozathoz, ami csak lassan adagolja az információt, és a slusszpoénra épít. Ráadásul az első rész óta van egy sejtésem, ki lehet a pszichodoki. Azon lepődnék meg, ha nem találtam volna el...
Azért ha elkezdtem, már végig is olvasom, de nem hiszem, hogy képregényes mérföldkőként fogok rá tekinteni.
Viszont a honosítás korrekt, mint mindig!

Na megyek elolvasni az új Póklányt!

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #298 Dátum: 2006. Augusztus 16., 08:19:13 »
A legutóbbi Póklány nekem is tetszett.
Ez a sorozat kezd egyre jobban tetszeni, bár a kislány személyisége még korántsincs kidolgozva teljesen, és nincs olyan motivációja sem mint Peternek volt.
Emellett ezt a pasizós magánéletet eléggé erőltetettnek érzem.
A tegezős narráció pedig kifejezetten idegen tőlem, és zavar is.
De sebaj, lesz ez jobb is (remélem).

Persze a beírás profi  
by all

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #297 Dátum: 2006. Augusztus 15., 20:47:18 »
Frankó volt ez a rész is. Nagyot ütött a vége, meg ahogy Dongóval összedolgoztak. A csóka egy kicsit a Pókira emlékeztet.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #296 Dátum: 2006. Augusztus 15., 13:58:44 »
A Dongó el lesz készítve, hogy mikor, az Michotól függ, ő adja majd ki a parancsot a honosításra. Gondolom a története későb játszódik majd, várjuk a kapcsolódási pontot. Vagy a fene se tudja.
Az Angyalokkal próbálkozz Fareknél, hátha meglágyul a szíve és elvállalja őket.  

Nem elérhető Sepy

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #295 Dátum: 2006. Augusztus 15., 13:43:01 »
Örülök, hogy a "Zsák" névadó sorozata folytatódik és nem is akármilyen sebességgel! Gratulálok hozzá és csak így tovább! Az MC2 Angyalokat nem tervezitek folytatni vagy a Dongót elkezdeni. Az most aktuális lenne.

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
« Válasz #294 Dátum: 2006. Augusztus 15., 11:13:17 »
 Jó volt ez a Póklány is, főleg az utsó oldal  Már várom a követkeőt!  

Nem elérhető Dórika

• Asterix
  • **
« Válasz #293 Dátum: 2006. Augusztus 15., 06:53:30 »
Frissítettünk!
A Póklány #18: Bánja Héja

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #292 Dátum: 2006. Augusztus 14., 22:58:20 »
Hát az eladásokból az jön le, hogy a Póklány rajongótábora folyamatosan morzsolódik le, egészen odáig, amíg csak az őrült fanatikusok maradnak, akik megkülömbözető kendőket kötnek magukra, titkos köszöntéseik, jelszavaik, rituáléik vannak és páholyokba tömörülnek. Tehát a lelkesedés átalakul: a lelkesedők mennyisége csökken, viszont az egy főre eső lelkesedés mennyisége rohamosan nő.

Képregény-pletyka címü rovatunkat láthatták

Nem elérhető tyaty

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #291 Dátum: 2006. Augusztus 14., 21:34:18 »
Magyon király az erőtlenül

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #290 Dátum: 2006. Augusztus 14., 19:47:28 »
morgena: Igen, annyi. A jubileumi résszel megszűnt, de a jelek szerint DeFalco és/vagy a rajongók nem hagyták ezt annyiban. Csak tartson ki a lelkesedés.

Spuri: Könyörgöm, hetente jelenik meg!   Mit szólnál, ha az eredeti ütemterv (értsd: a kiadás üteme) szerint, csak havonta lenne egy?

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #289 Dátum: 2006. Augusztus 14., 19:42:54 »
Sziasztok!

Erőtlenül!

Nehéz lenne valami újat is mondani az értékelésnél.
Amúgy engem is lázba hoz - meg bosszant is, hogy ennyit kell várni a folytatásra. De mindegy! kivárjuk:)

Csak mihamarabb legyen folytatás!!!!!!

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
« Válasz #288 Dátum: 2006. Augusztus 14., 19:42:52 »
Szóval a sima Spider-Girl 100 részes?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #287 Dátum: 2006. Augusztus 14., 19:33:23 »
Szia!

Örülök, hogy ide is benéztél . Remélem megtartod ezt a szokásod.
És köszönöm a többiek nevében is, reméljük, még sokáig el tudunk látni Póklánnyal téged, meg a többi rajongót.  

És hogy a chatboxos kérdésedre itt is válaszoljak, az Amazing Spider-Girl egy új sorozat, ongoingnak szánják, gyakorlatilag az MC2-es sorozat közvetlen folytatása. Kis szerencsével ki fog tartani, nem szűnik meg. Én reménykedem...

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
« Válasz #286 Dátum: 2006. Augusztus 14., 19:29:32 »
Na hali!
Egy kis noszogatásra, igaz, de ide is benéztem  Szóval tök király, hogy a Póklányt folytatjátok, szerintem talán ez a kedvenc sorozatom itt a hálózsákon, meg a What if-ek  Csak így tovább, árasszatok el minket minnél több képregénnyel!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #285 Dátum: 2006. Augusztus 14., 19:12:07 »
Ugyan már, alig három hét. Mit mondanál, ha havonta lenne csak új rész?
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 14., 19:12:25 írta talgaby »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #284 Dátum: 2006. Augusztus 14., 17:28:30 »
Ideje lenne már hogy ez a történet véget érjen, mert már nagyon idegesít, hogy nem tudom, hogy mi van.