Mível én írtam be, ezért a saját munkámat nem minősíteném, de egy pár szót ejtenék képregényről.
Póklány #19
Szerintem ez a szám az előzőekhez képest baromi viccesre sikerült, főleg azért mert az ügyeletes "lúzer" karakterek álmaiba tekinthetünk bele. Jimy-nél pl. az tetszett, hogy a képek nem igazán vannak összhangban a monológokkal, az a megtestesült hőst adja, miközben a képeken nem éppen az történik. Bár ez a félrebeszélés a Fő sztorinál is meg van, csak ott teljesen más szemszögből, mert ott a fanatizmus és megszállotság vezeti a visszaemlékezést. Egyébként itt Normie határozottan kemény ellenfélnek tünt, de most hogy a 20. számot is beírtam, ott ez a kép kicsit átalakul, néhány megnyilvánulásától halálra röhögtem magam . Térjünk vissza a 19-hez:
Courtney a régi Batmenek hangulatát hozza vissza az idióta hozzáállásával: Pók-mobil, (szinte)pók-barlang, hegynyi méretű számítógép... Mindeneserte a legkevésbé sem győzött meg, reméllem a későbbiek folyamán sem vállik herová.
Moose:
Jó kis rész volt ez, reméllem ilyen "hülyülős" lesz még. (A következőben is lesz pár jó poén, készüljetek )