ERőtlenül 2.
Vártam a folytatást, és hamar is érkezett. Az első szám felcsigázott és itt még jobban sikerült elnyernie tetszésemet.Elég erősre sikeredett az indítás Logannel, aztán ezt csak fokozták a Peter otthonában levő vacsorával, pontosabban a papírdarabbal az asztalon! Woww. És csak folytatódott a többi "szuperhőssel". Ami nagyon tetszik a sztoriban, hogy megmutatja, hogy igazából lecsupaszítva egy szuperhős bizony érzelmileg bomlott, vagy korlátolt, vagy tűlfűtött, sok esetben pszichológia eset lenne, ha nem lenne szuperhős. Azt mondhatnám életszerű a dolog, de csak így, hogy tudjuk kik is voltak valójában ezek a hétköznapi emberek. és - legalábbis számomra - egy pillanatra sem ül le a sztori, folyamatosan jönnek a jó párbeszédek, vagy éppen meglepetések.
a kinézetre továbbra sincs semmi panaszom, jók a karakterek és a színek.
A fordítás és beírás szintén jól sikerült, sok a szöveg, és nagyon jól érthetőek és könnyen olvashatóak a mondatok.
A sztori nagyon bejön, jó választás volt belekezdeni, engem nagyon megfogott. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni a dologból, szóval abba ne hagyjátok