HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
talgaby:
Hát, ha Vadóc-mentes Rejtély-sztori kell (bár el nem tudom képzelni, hogy vki pont erre vágyjon... X-Men Vadóc nélkül... brrr... ), az xfanzine-on megy a saját sorozata... Mindenesetre örülök, hogy legalább a történet tetszett.
Schmutte:
Köszi szépen a Gyerekek a padláson-t, nálam Mystique az etalon és olyan hardcore X-men fan nem lévén, alig találok róla valami sztorit de ez most beásta magát a fejembe egy ideig, nagyon jó What if. Egyedül Vadóc nem tetszett benne (mondjuk ez a spiné engem valahogy mindig irritált, bocs talgaby )
Galamb:
A "Gyerekek a padláson"nak remekül sikerült a fordítása, köszi szépen! Bár én is kicsit rövidnek, és összecsapottnak éreztem a történetet, de a szomorú hangulata megfogott! Mondjuk azért egy pici bakit találtam : Mikor Vadóc megérintette Relytélyt, nem kellett volna a bőrének kékre változnia, mint árnyék esetében? Meg mondjuk Árnyék szerintem az X-men keretében sokkal súlyosabb sérüléseket is túlélt. De mindegy, attol még az egyik legjobb What if, amit olvastam!
talgaby:
Bárki más repülni tudó erejét is megszerezhette. Egyszerre bármennyi erőt képes magában tartani, és az eltelt évek alatt akár összefuthatott még Carollal is.
yosha:
No. Ez a Gyerekek a padláson nagyon jo, igazi szomoru, szeretetből szült gyülölettel teli történet. Fasza volt, nagyon, a boritó is király. Már csak egy kérdésem van ugy az egésszel kapcsolatban...
Ugyebár a végén árnyék összes ereje, stb Vadócban maradt, mint anno Carol Danvers egy másik univerzumban. DE. Ott a végén, mikor befejezi Rejtélyhez menő beszólásait, csak nem elrepül? Nos, már ha ezzel az eseménnyel amit elmesél változott az egész történetszál, akkor honnan tud repülni vadóc? Igy nem találkozhatott Danverssel, vagy igen? Na mindegy, furcsa ez nekem.
De egy élmény volt. Rövid, alternativ, de élmény. Köszi
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése