HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (150/267) > >>

Sijen:
Köszi a póklány-honosítást, egy-két elírástól eltekintve (vagy azok nem itt voltak...?) szép munka. Jaigen! Némely dolgokat én a részemről beíróként honosítottam volna (pl a Daily Bugle fölirat a ház falán), valamint a 'Hajrá Midtown' szöveget széjjelébb húztam volna. Persze ez csak az én elképzelésem.  

talgaby:
Szívesen, mindenkinek.

Sepi:
Végre én is el tudtam olvasni a What If-et, és szerintem egész jó kis történet volt ez is. Kicsit szomorkás, de érdekes szemszögből közelíti meg és dolgozza fel Vadóc és Rejtély kapcsolatát. Mondjuk a végén nagyon meglepődtem  , nem gondoltam volna, hogy Vadóc teljesen átveszi Árnyék kinézetét, képességeit, talán még a személyiségét. Én arra számítottam, hogy Vadóc kimenekíti Árnyékot és ő elmegy az X-Menhez. Egyébként nekem is feltünt egy kis baki, hogy a végén amikor Vadóc kimenekíti a padlásról Árnyékot, akkor kézenfogva menekültek le a lépcsőn, és ugye elvileg akkor már át kellett volna vennie a képességeit. De ettől függetlenül nem volt rossz ez a kis történet. Köszönet a magyar változatért talgabynak, és a borítót Trollnak  .

joegery:
és köszönet a Marvel Adventures 1 részéért is!

Gery

joegery:
Hali!

Köszönet talgaby-nek a Vadóc 04 -es részéért remek volt!

gery

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése