HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (152/267) > >>

talgaby:
Nick: Nem, amióta én idejöttem, talán ez volt az első What If, nem én válogatom ki őket (igazság szerint én magamtól nagyon kevés képregénynek álltam neki, szinte minden felkérés). És itt sem a történet milyensége játszott nálam fő szerepet a kiválasztásnál, hanem a főszereplő. Egyszerűbben: gyógyíthataltan Vadóc-mániában szenvedek, és gyűjtöm róla a honosítható történeteket.  Egy What If még lesz vele a középpontban, ami szvsz ennél is jobb (bár bunyósabb), ám azzal még be kell várnom Farek mestert.
Ám ösülök, hogy tetszett nektek. Köszi a véleményeket.

eLeM:
elolvastam a mai poklanyt es vadoc/arnyek what ifeket, jopofak
a pok a szokott szintu kellemes kis tortenet

a vadocos tenyleg nagyon furi, es nagyon alternativ az "eredeti" vonalhoz kepest, de tetszik a feldolgozas

jo valasztasok voltak:)

nickfury:
KÖszönöm a What If V2 #98-at. Sok What if?- et olvastam már de ez nagyon tetszett, gondolom talgaby szokta kiválogatni ezzeket a jó what if?-eket, mint a Buldis. Mintha egykicsit gyorsan lett volna vége. Gratula a fordításért, és borítóért. Gondolom a  a PUnisheres what if?-eket nem kedvelitek.

Archant:

--- Idézetet írta: talgaby ---És remélem, Archant látja ezt, és tudja még javítani.
--- Idézet vége ---

Figyel bizony, javítva. Már csak Trollnak kell szólni. (Ha erre jársz Troll, mappádba fent van)

SithLord:
Üdv! Köszönöm a What If V2 #98-at ,talgaby és Troll  az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése