HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
KiD:
Hát nem tudom, azért eddig nagyjából kiderült, hogy Póklány Vérontó komolyságú (vagy éppen komolytalanságú) bűnözőkkel nem igen találkozik, az egész lájtosabbra van véve. A legkomolyabbnak tűnő ellenfele Kain volt idáig szerintem, de hát ő meg...
Amúgy csodálom, hogy Feketefene ennyire könnyen belement, hogy csatlakozzon hozzá az új Póki.
Galamb:
Kösz szépen, hát reménykedtem, hogy már kicsit más irányba megy a sztori, és a Blökis pasast meg a Vezért hagyják, meg persze végre elvarrnak egy-két szálat.
Erre tessék, bejön Feketefene, meg ez az Új harcosok dolog is kissé fura: most May ennyire amatőrnek hiszi magát, hogy nem tudna egyedül elkapni két ilyen zs-kategóriás bűnözőt? Ráadásul ez az Angyalarc is nekem csalódást okozott: egy karatézó nő kényszerzubbonyban. Azt hittem, hogy legalább egy igazi gyűlölnivaló pszichopata lesz, mint pl. Vérontó.
Rajzok bejöttek, May dögössebb mint valaha, bár fura ebben a kalapban, meg mikor is romlott el a szeme szerencsétlennek?
A honosítás nagyon jó lett, köszi!
talgaby:
Csak a Póklányba. Egészen a sorozat újraindulásáig nem lesz már új mini, mindegyikbe belekezdtünk vagy befejeztük már. (Leszámítva a Last-okat, de az inkább Póklány-mini)
Amondin:
Köszönöm Talgabynak Predashnak és Sepinek a Póklány 42 számát.
May kicsit tényleg megváltozott, Poén Pofa meg Angyalarc úgytűnik tényleg elhatározták hogy megbosszulják Vizesnyolcast.
Az új Pókember viszont meglepett. Végig azt mondta ő egyedül dolgozik meg stb és most meg könyörög hogy együtt dolgozhasson Feketefenével.
Ebben a számban tényleg sok mindenki megváltozott.
Ennek a Még Újabb Harcosoknak lesz külön sorozata vagy csak a póklányba rakták bele néhány szám erejéig?
talgaby:
Az még nincs kint? Akkor igen, nemsokára lesz az is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése