HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
talgaby:
Lehet, hogy többnek tűnt, de az egész sorozat (100+10 rész) egyetlen iskolaévet ölel át, bár igaz, az utolsó harmadában nagyon besűrűsödik majd - vagy pont fordítva, nagyon lassan fog telni az idő. Például a következő tpb-ben lesz egy hat részes sztori, ami két nap alatt megy csak le ott.
Galamb:
--- Idézetet írta: talgaby ---Kb. öt hónap.
--- Idézet vége ---
Hát többnek tűnt, akkor talán érthető May miért viselkedik így.
StakDrone:
--- Idézetet írta: KiD ---Amúgy csodálom, hogy Feketefene ennyire könnyen belement, hogy csatlakozzon hozzá az új Póki.
--- Idézet vége ---
Feketefene hamis mosolyából ítélve az, hogy csatlakozzon a Pókemberhez igazából az ő ötlete lehetett, csak rá akarta venni, hogy a Póki könyörögjön neki. Lehet hogy tévúton járok, mert még nem láttam a többi részt, de kinézem a DD szignós csákóból, hogy képes ilyesmire.
Azt én sem értem, hogy a póklány miért nem vadássza le a bohócot meg az anyukáját, elvégre egyszer már megszorongatta a nyomingert. Kéne egy kis komolyság a póklánynak, meg egy kis vadászösztön, mert így csak teng-leng céltalanul.
talgaby:
Kb. öt hónap.
Galamb:
Én nem vagyok a fogyokúra híve, szóval nem kell a Light-cucc! . De aztért az évek során Pókember füzetek is komolyodtak, reménykedem, hogy Póklány kalandjai is fognak. Meg ezt írtam az előbb is, ha lightos a dolog, akkor Maynek minek van szükség egy egész csapatra, hogy legyűrjön két embert? Valaki megtudja mondani, hogy kb. mennyi idő telt eddig el a történetfolyamban, mióta May felhúzta a Pókgúnyát?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése