HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
keildavid:
Nagyon jól kezdődött a történet. Egyre csak kezdődik a nagy változás Póklány életében. Bár láthattuk az előző részben, hogy ő felelősnek érzi magát, mert Vizesnyolcas meghalt. Az új Pókemberről már kezd kiderülni, hogy ki ő, de ezt nem mondom el, mert akkor lelövöm a poént. Majrés nagyon megváltozott. Először egy régi történetben új frizura, most meg szemüveget is hord. A közjátékok továbbra is jók.
Ezer köszönet Talgaby, Predash és Sepi a Póklány legújabb részért. Sok sikert a folytatáshoz. Nova mindig felbukkan egy-egy oldal erejéig. Ez egy kicsit furcsa. MJ említette Peter Parker nagynénjét,May nénit. Majrés ismeri, hisz ő egy időutazás során találkozott vele.
Egy kérdés: itt ha jól láttam, felbukkant Feketefene. Annak a 3 részes mini befejező részét tervezed kirakni? Bocsi, hogy ilyent kérdeztem Talgaby.
talgaby:
Frissültünk!
Póklány 042.
joustoe:
nagyon szépen köszönöm és bocsi a tévedésem miatt, csak már tegnap olvastam írni meg most volt lehetőségem
talgaby:
Angyalarc. Az eredeti neve Angel Face. Egyszer szerepelt csak, a DeFalco-féle Green Goblin-sorozatban.
joustoe:
sziasztok, bocsi a kukacoskodásért, de az utolsó oldalon a fejfán Vizesnyolcas angol neve szerepel és bevallom engem egy kicsit zavart, egyébként mi Angyallány angol neve és ki ő?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése