HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
keildavid:
Valamit nem értek. Amikor láthattuk, hogy Ben Reillyt eltalálta egy röpdeszka, miközben megmentette Pókembert. De Pókember kezében volt valamiféle zsák. Az mi lehetett?
Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Predashnak a Póklány 44. részét.
Hát mit ne mondjak van benne izgalom és meglepetés bőven. Először Peter döntése hogy segít May-nek aztán ez az új szuperhősjelölt, Peter újabb döntése de vajon tényleg jó döntés újra álarcot húznia mindenesetre én örülnék neki ha újra pókember lenne, aztán a végén mikor kirabolják May szekrényét. Nagyon kíváncsi vagyok ki lehett az, részben azért is mert vagy olyan aki ismerte May titkát vagy olyan aki nem de most már tudni fogja. Tippem rengeteg van de minél több annál nehezebb rájönni ki lehetet. Nehéz két hetem lesz.
keildavid:
Semmi baj. Most már tényleg kinn van. A Póklány 44. szám érdekesen halad a történet. Majrés apja Peter Parker a volt Pókember elmondta neki, hogyan keletkezett a pályafutása. Ben Reillyról pedig, hogy ő olyan volt Peternek, mint egy testvér. Bár úgy néz ki Majrés és apja még nem tudják, hogy Ben Reilly fia a Feketefene. Valami botrányos dolog történt a gimiben. Mert egy tolvaj kifosztotta a szekrényt. Hááát ez valami nagyon különös. De majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Ezer köszönet talgaby és Predash a Póklány 44. számért.
talgaby:
Igen, elnézést, kicsit később értem haza, mint vártam volna, most már ott van. És akkor hivatalosan is:
Frissültünk!
Póklány 44.
keildavid:
Ööö...elnézést ha valami félreértés lenne, de a Póklány 44.száma nincs a tpb-be, amit a főoldalon van hirdetve.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése