HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Ben Reilly:
Szeretném megköszönni a Póklány frissítést, amely számomra azért is rendkívüli jelentőséggel bír, mert megemlékeznek benne a kedvenc karakteremről. Gondolom nem nehéz kitalálni kire is gondolok. Érdekes hogy Peter nem avatta be a lányát a teljes igazságba de megerősítette abban hogy Ben fontos helyet foglalt el az életükben. Talgaby, Predash és Sepi nagy a honosításért.
keildavid:
Szóval ez történt. Köszönöm a választ zozi56.
zozi56:
A Zöld Manó fel akart robbantani egy épületet, és Ben a kabátjába csomagolta a tökbombáit, hogy elvigye. De annyira rossz állapotban volt már, hogy nem tudta volna tovább vinni őket (szinte ájultan zuhant Peter karjaiba), ezért adaadta Peternek a csomagot, hogy vigye el. Épp, mikor Peter indult volna, jött a Zöld Manó röpdeszkája, és Ben még épp időben vetetette magát elé, hogy megmentse Petert.
keildavid:
Hehe. Ez jó volt Sepi. De tényleg mi lehetett benne? Ez eddig nekem nem volt érthető. És láttam ezt a Sikoly című Pókember-különszámban lévő összefoglalóban. Ott is volt egy kép erről, amit említettem.
Sepi:
--- Idézetet írta: keildavid ---De Pókember kezében volt valamiféle zsák. Az mi lehetett?
--- Idézet vége ---
Hát a HálóZsák. Reklámozta az oldalunkat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése