HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (71/267) > >>

Predash:
Na, nem számítottam arra, hogy ennyi embernek tetszeni fog.  De örülök neki, és ne féltsétek Feketefenét, lesz ő még a Póklányban.
(Sheldonmeter   )

Galamb:
Kösz szépen! Nem váltotta meg a világot ez a mini szwsz, de azért szórakoztató volt. Kicsit erőltetettnek tűnt, hogy Zarathos bérgyilkos főnököt játszott, valahogy nem érzem azt, hogy egy démont érdekelnék az ilyen földi dolgok.    

rico74:
Elolvastam a Feketefene című 3 részes minit és szólnék róla néhány szót.
 Mindenekelőtt hálás köszönetem talgabynak a fordításért és Predashnak a beírásért  . Mindkettő mestere a saját dolgának/legalábbis én laikusként így érzek/ Igaz ezt talgaby már rég bebizonyította és Predash is jó ideje csatlakozott a beírók táborához, aminek én személyszerint örülök.   Több beíró= több érdekes történet és nem mellesleg tetszhalott projectek feltámasztása.  
 Ami a rajzokat illeti nálam közepesre, vizsgáztak. Ellenben a történet egészen jónak bizonyult. Korrektül végigvitték a cselekményvonalat. Az első részben megismerkedhettünk a főbb szereplőkkel, a másodikban bepillantást nyerhettünk a múltjukba, végül a harmadikban elvarrják a szállakat, bár azért azt úgy teszik, hogy azt bármikor folytatni lehessen.

Mindent összevetve egy érdekes történetet ismerhettünk meg..

Még egyszer köszönetem érte és további sikeres munkát.

keildavid:
Megnéztem a wikipédián és a Big Bang Theory van egy infó, hogy ez egy amerikai tévésorozat. Igazad van talgaby, ezt a sorozatot én nem ismerem. De a műfajáról azt tudtam meg, hogy ez egy szituációs komédia. Ja, most már értem!

talgaby:
Ha nem ismered a Big Bang Theoryt, sose fogod megérteni. Aki meg nézi, az úgyis tudni fogja.
Azt hiszem, erre szokás mondani, hogy belsős poén. Időről idpre előfordul, nálam meg egy picit még gyakrabban (csak mondjuk a honosításokban senki se veszi észre őket).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése