HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (68/267) > >>

keildavid:
Lehet, hogy valami hülyeségnek hangzik, de két dolgot vettem észre. Az egyik a főoldalon nincs belinkelve a Póklány 45.szám. A másik pedig a tpb-be nem látszik, hogy ott van. Lehet, hogy kimaradt véletlenül?
Bocs, ha a kérdésem és észrevételem fárasztónak tűnik.

turkia:
Csak most olvastam, ezer köszönet! Így tovább!

SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 44-t talgaby,Predash!    
Egyszer csak elmondja a teljes igazságot Maynek, Peter,Benről...Ez a Charlie gyerek jól megszívta  ..új Magnetó ,vehehe..Kicsit felelőtlen dolognak érztem May részéről azt,hogy bent hagyta a szekrényben a Pókcuccát,abban a tudatban,hogy tolvaj van a suliban.Legalább izgalmasabb lesz,nekünk olvasóknak!Jöhet a folytatás!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Galamb:
Hát ez a rész tetszett a legjobban a legutóbbiak közül, br tényleg nem mondható el róla, hogy baromi akciódús volt. Viszont az utolsó képkocka nagyon felcsigázott (meg pláne az is, hogy Pókfej visszatér a hősbiszniszhez). Peter és May viszonyát nem nagyon értem, eddig eléggé ridegnek tűnt a kapcsolatuk, a jó öreg 616-os "Petyá"-ról nem gondoltam volna, hogy ilyen vaskalapos apuka lesz, de talán most javul majd a viszonyuk. Mondjuk azt nem vágom, hogy Peter miért nem mondta meg, hogy Ben a klónja volt. Szwsz May fel tudta volna dolgozni a tényt.    

KiD:
Egyetértek Bennel, itt volt már az ideje, hogy tegyenek egy említést Magnetoról.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése