HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (35/267) > >>

Galamb:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Június 14., 21:22:37 ---Azért elég nagy az. Az egyik legősibb Marvel-gonosz, még Conannel is viaskodtak elég sokat, de itt se túlzott, kente már el Thor száját is.

--- Idézet vége ---
Hopsz, akkor csak az én életemből maradt eddig ki. (No meg May-éből  :badteeth:)

keildavid:
Köszönöm a Póklány 56. számot! :worship: :worship:
Majréssal tényleg ugyanaz a helyzet történt vele, mint az apjával egy klasszikus Pókember képregényben.
A titokzatos főgonosz kiléte tényleg furcsa volt. Mert róla kiderült, hogy nem is ember, hanem egy istenszerű lény.
De persze azt tudom, hogy a történetnek még nincs vége.

talgaby:
Azért elég nagy az. Az egyik legősibb Marvel-gonosz, még Conannel is viaskodtak elég sokat, de itt se túlzott, kente már el Thor száját is.

Galamb:
Kösz a Póklány újabb részét, izgalmas volt, May-t azért elég kemény fából faragták. AA titokzatos főgenya kiléte elég nagy csalódás volt, azért nagyobb durranásra számítottam. A honosítás király :worship: 

Galamb:
Hát igen, ma már tényleg elég zavaró volna (pl. tv soroztanál, vagy filmnél kifejezetten frászt kapnék), csak hát ezek már vagy 15-17 éve voltak, a netem meg akkoriban nagyon akadozott! :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése