HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Gorgonita:
Köszi az AN5-öt! Én kicsit csalódott voltam, hogy nem az igazi Fátum tért vissza. Itt van ez a klassz kis csapat, minden idők legdögösebb csapatkapitányával (Fullánk hiába szurkál, nálam a zászlócsaj a főhős ;D), és seholegy épkézlább ellenfél? Pont mint a Batman of the Future. Megalkották a karakterek jövöjét, de nem sikerült igazán ütős ellenfelet teremteni hozzájuk. Talán ezért is nem lett hosszú(abb) életű az MC2. Tudom - tudom van még hátra egy menet a bolygózabálóval is. Már alig várom. :)
keildavid:
Köszönöm az A-Next 5. részét! :worship: :worship:
Érdekes volt ez a történet. Bár nagyrészt a történetben nem igazán a karácsonyon volt a hangsúly, de mégis volt olyan hangulat.
Fátum doktorról szintén érdekes, hogy micsoda titkok voltak. Hogy például eltűnt, de visszatért. De még az nem volt először világos, hogy tényleg ugyanaz a Fátum-e vagy nem. De végén egyből kiderült, hogy mi igaz.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Galamb:
--- Idézetet írta: Farek - 2011. Június 14., 23:59:56 ---Olvasd el az Utazás az ismeretlenbe (Journey into Mystery) részeket a Chronon, és megtudod, ki is ő ;)
--- Idézet vége ---
Köszi, majd meglesem!
És köszönöm az A-next újabb részét. Egész jó volt, bár a csavart fátum dokival kapcsolatban azért sejteni lehetett. Annyira nem éreztem a karácsonyi hangulatot, de B2 és Kevin napját bemutaó rész tetszett. Jó, hogy kezdenek a tagok barátokká válni, az eredeti csapat inkább csak a bajtársiasságról szólt (legalábbis amiket olvastam), ami annyira sosem tetszett nekem.
SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 56.részét,talgaby! :worship:
Mintha csak Peter Parkert láttam volna,ahogy a Főgonoszt zrikálta May.Éppenhogy megúszta élve a vizalámerülést.Igazán dícséretes és hősies,ahogy megpróbálta lenyomni Szet-et.Az meg egyenesen csoda,hogy amaz meg nem végzett vele,de talán az túl egyszerű lett volna.De,ha meg annyira erős akkor meg simán lenyomhatta volna az erősítést is egymaga,ami May megmentésére jött,nem?Mindenesetre várom a folytatást!!
Farek:
Olvasd el az Utazás az ismeretlenbe (Journey into Mystery) részeket a Chronon, és megtudod, ki is ő ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése