HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (36/267) > >>

talgaby:
Igen, az ilyeneket utálom nagyon, teljesen kirínak a környezetből. Manapság meg már, amikor neten bárminek utána lehet járni és magyarázni, pláne nem igazán tudom elviselni.

zoli: Lesz, sima falon mászás.

Galamb:

--- Idézetet írta: KiD - 2011. Május 11., 09:07:45 ---Emlékszem, de rohadtul utáltam, mikor a Harry halála sztoriban, ilyen gagyi rtlklubos szöveggel vágták haza a hangulatot...

--- Idézet vége ---
Le tudnád írni, kb mi volt? Lusta vagyok előszedni azt a számot. Köszi :worship:

Én a régi Pókember sorozatban bírtam a magyarított poénokat, amikor talán Láng István volt a fordító (Bár már nem emlékszem). Pl ilyesmi: "Keressek magamnak szponzort? Ááá, akkor ilyeneket kéne mondanom: a mai bunyó nem jöhetett volna, ha nincs a postabank" :) (Gondolom olyan poénok lettek átalakítva, ami az amerikai kultúrára, médiára vonatkozott. )

SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 55.részét,talgaby! :worship:
Phil bácsi kicsit sokat képzelt magáról...most tényleg meghalt?!Maynak is húzós a helyzete,de ő tuti megmenekül :hehe:

zoli:
Üdv, kösz .Lesz-e Benji Parkernek Póklány öcsikéjének valami szuper képessége  :worship:

KiD:
Emlékszem, de rohadtul utáltam, mikor a Harry halála sztoriban, ilyen gagyi rtlklubos szöveggel vágták haza a hangulatot...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése