HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
keildavid:
Köszi a Póklány 59. számot! :worship: :worship:
Hát igen, Szet, a kígyóisten is néha alábecsüli a szuperhősöket. Póklány pedig mindent megtett, hogy megállítsa az ellenséget. És persze a többi szuperhősök se maradtak ki.
A vége pedig tényleg jó volt. Amikor kiderült, hogy Majrés kistestvére megszületett.
És akkor ezzel most befejeződött a Kígyó éve című történet. Tényleg milyen hosszú ideig tartott és végül kiderült, hogy miről volt szó.
Farek:
Igen, a következő részben már közelebb jutunk ahhoz, hogy kis és micsoda mégis Szerver. Két rész múlva pedig visszaköszön egy klasszikus történet újragondolva!
Az eredeti Angyalok egy ideig heti ezer dolláros bért kaptak, nyilván nem véletlen, hogy Póki is jelentkezett közéjük :)
Azonban az új Angyalok - legalábbis tudomásom szerint - nem rendelkeznek ilyen bérezéssel.
Galamb:
--- Idézet ---Igen, sor kerül. Ezért kicsit szomorú voltam, hogy itt, a Póklányban, lelőtték ezt a poént. :-\ De sajnos későn jutottunk el odáig, hogy ismét rendszeresen tudjunk A-Nextet kitenni. De rajta vagyunk.
--- Idézet vége ---
Köszi a választ, és mindenkinek az újabb részt is. Kissé bosszantó epizód volt, mivel csak még jobban felcsigázta az ember kiváncsiságát! :) Az elején a bunyót Argóval (off megjegyzés, mivel úgy is "kevés" negatív karmám van: szerintem Árpa filmje tök jó ;D) szwsz kihagyhatták volna, ha már a végén is elcsattant közte és a többiek között néhány pofon.
Az érdekes volt, hogy mindenkinek van civil melója is, hogy legyen miből élnie. Úgy emlékszem az eredeti Angyalok valmi brutális bért kaptak, meg komolyabban vették őket, itt is el fogunk jutni odáig (bár lehet, már kérdeztem)?
keildavid:
Ezer köszönet A Jövő Angyalai 6. részért! :worship: :worship:
Érdekes, hogy micsoda új szereplő jelent meg és egyből kiderült, hogy kicsoda ő és miért ment el látogatni az A-Next csapatot.
A történetben látszik, hogy még vannak csupa titkok, amik eddig nem derültek ki. Pl. az eredeti Bosszú Angyalai feloszlásukról.
Szerver meg furán viselkedett. Mert paranoiásnak tűnt. Bár az még titok, hogy ő egy robot-e vagy mi. De erről majd a későbbiekbe talán kiderül.
További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Farek:
--- Idézetet írta: Galamb - 2011. Augusztus 10., 17:08:19 ---Jó lett volna kicsit többet megtudni a párhuzamos világról, az A-next-be erre sor kerül majd?
--- Idézet vége ---
Igen, sor kerül. Ezért kicsit szomorú voltam, hogy itt, a Póklányban, lelőtték ezt a poént. :-\ De sajnos későn jutottunk el odáig, hogy ismét rendszeresen tudjunk A-Nextet kitenni. De rajta vagyunk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése