HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Galamb:
--- Idézetet írta: KiD - 2011. Augusztus 10., 12:16:14 ---A Túlontúli szokott ilyen nagy pókösztön ütésekre érkezni. :D
--- Idézet vége ---
Én is pont erre gondoltam! ;D
Köszönöm az újabb részt nagyon bejött. Tetszett, a párhuzam May igazi apjával való viszony, és a másik Peterrel való bunyó közt, valamint kedvenc Póklányunk pszichológiai fejtegetése is. Jó lett volna kicsit többet megtudni a párhuzamos világról, az A-next-be erre sor kerül majd?
KiD:
A Túlontúli szokott ilyen nagy pókösztön ütésekre érkezni. :D
SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 5.részét ,talgaby! :worship:
Ez brutálisan jó rész volt!!!Nem hittem volna,hogy ennyire észnél lesz May,tekintve az ellenfele kilétét.A végekép megint húzósra sikeredett!Nagyon várom a folytatást!!!
keildavid:
Köszönöm a Póklány 58. számot! :worship: :worship:
A párhuzamos világba kiderült, ahogy az előző részben is, hogy a Fantasztikus Ötös és a Pókember gonoszak voltak.
És érdekes, hogy ebbe a történetben egész idő alatt nem volt főszerepbe Szet, de végül ismét felbukkant a végén.
Az is érdekes volt a végén, hogy milyen sok szuperhősök megjelentek a történet. Persze a főtörténetben, nem a párhuzamos világban.
És most olvasom, hogy hamarosan jön a befejezése a Kígyó éve című történetnek.
Várom a befejezést!
SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 57.részét,talgaby! :worship:
Elég jóra sikeredett ez a rész.A párhuzamos világ mindig sok akcióval kecsegtet,és a végén a találkozás az itteniekkel,igen meglepőre sikerült!Várom a folytatást!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése