HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (29/267) > >>

keildavid:
Köszönöm a Póklány 60. számot! :worship: :worship:(A galériába 61-67-nek van írva.)
Nekem is tetszik ez az átlagos történet. Főleg a sok küzdelem után. Azért tényleg jó, hogy nemcsak Póklányon van a hangsúly, hanem más embereken, is akik szerepeltek. Pl. Majrés szülei, stb.
Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban!

talgaby:
Csak innen nézve tűnik sok időnek, ami eltelt, amúgy alig több, mint egy éve vált csak Póklánnyá itt. Viszont kb. innentől, a sorozat kétharmadától már egyre kevésbé fog amatőrnek tűnni, inkább a környezete kezeli sokáig még annak, és lesz ennek visszahatása rá.
Egyébként vicces, de ilyenek nekem nem nagyon tűntek fel, habár én a sorozatot két részletben, de alig egy hónap leforgása alatt olvastam végig, szóval a 100 rész nem tűnt időben olyan elnyújtottnak.

Galamb:
 Kösz az újabb részt! Nagyon tetszett, hogy valós, súlyos probléma került előtérbe, még akkor is, ha kifejezetten akció nem volt benne.  Jók voltak a dialógusok, hogy elég éretten és valósághűen foglalkoztak a kapcsolaton belüli erőszakkal (pl.: Csak azon lehet segíteni, aki igényli is; csak akkor, ha kialakul a bizalom, megmosolygtató volt a segítő szakember tévedése is a Szt. Andrásban). May lelki vivódásának az ábrázolása ius korrektre sikerült (bár lassnan jó lenne őt profibb szuperhősnek látni, még akkor is, ha a képregényben nem sok idő telt el elvileg azóta, hogy először felhúzta a jelmezt). A rajzok is egész jók lettek, (csak az zavart, hogy Bent nem igazán újszülöttnek ábrázolták), a honosítás kiváló lett, köszi! :worship: :worship:

Galamb:
Én is köszönöm az újabb részt.Nagyon tetszett, hogy bár May állta a sarat, azért elég egyértelmű volt, hogy nem voltak egy súlycsoportban. Azzal, hogy esendővé tették a karaktert, és szinte a szíve vitte előre, csak még szimpatikusabb lett. Peternek meg nem lehetett könnyű a döntés, hogy a Maynek menjen segíteni, vagy maradjon Mj-vel (bár az kicsit zavart, hogy megsem kérdezte a lányt a kórházban, hogy jól van -e stb. Kicsit látványosabban is aggódhatott volna.)   

SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 59.részét,talgaby! :worship:
May nem hazudtolta meg önmagát,ahogy Szettel incselkedett.. :hehe: Szet simán legyőzhette volna,mint,ahogy a saját emberét kicsinálta,de az túl egyszerű lett volna.Azért megnéztem volna,hogyan győzi le a B.A.csapat a kígyóistent.A vége pedig egy kemény történetvonal gyönyörű lezárással.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése