HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Galamb:
Köszi talgaby a Póklány újabb részét. Egész jó volt, bár kicsit megijedtem a "hosszú éveken át tartó eposz" mondat olvasásakor, remélem azért valamennyire változatosak lesznek a sztorik.
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2011. Október 11., 23:36:30 ---A borítón lévő szuperhős csajokat jól veszem ki? Amazon, Pók, Elektra, Fekete Özvegy, Kard, Gemini, Főnix, hátul talán Káprázat és a Varázslónő(?) és még mindig nem tudom, ki a pók jeles, meg a fejpántos.
--- Idézet vége ---
Balról jobbra, ha jól látom:
1. sor: Fekete Özvegy, Elektra, Amazon, Póknő, Miss Marvel
2. sor: Kard, Shanna???
Felül, takarásban: Kristály(?), Mattie Franklin-féle Póklány(?), Főnix (Rachel), Káprázat
SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 60.részét,talgaby,Sepi! :worship: :worship:
Az eddigi akciódús részekhez képest,most ez viszonylag nyugodt epizód volt,ahol az egyének személyes problémái kerültek előtérbe.Tetszett,hogy a végén Peter és Mary Jane kinyilvánították,hogy 100% támogatják leányuk szuperhősködését.
KiD:
Kifejezetten tetszett ez a rész.
Reagálva az elhangzottakra: én is meglepődtem, hogy Courtney még kórházba van. A borítón lévő szuperhős csajokat jól veszem ki? Amazon, Pók, Elektra, Fekete Özvegy, Kard, Gemini, Főnix, hátul talán Káprázat és a Varázslónő(?) és még mindig nem tudom, ki a pók jeles, meg a fejpántos.
Galamb:
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Október 11., 16:56:38 ---Csak innen nézve tűnik sok időnek, ami eltelt, amúgy alig több, mint egy éve vált csak Póklánnyá itt.
--- Idézet vége ---
Tudom, írtam is, bár én azt hittem, nem telt el még egy év sem! :-[
--- Idézet ---Egyébként vicces, de ilyenek nekem nem nagyon tűntek fel, habár én a sorozatot két részletben, de alig egy hónap leforgása alatt olvastam végig, szóval a 100 rész nem tűnt időben olyan elnyújtottnak.
--- Idézet vége ---
Én azon lepődtem meg, hogy Courtny még kórházban van, ez tűnt nagyon hosszú időnek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése