HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (27/267) > >>

Intruder:
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tervezitek-e a Marvel Zombies honosítását, és milyen véleménnyel vagytok erről a miniről?
Köszi!

Galamb:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. November 09., 10:54:29 ---Hidd el, nem fogod érzékelni, ha nem. ez az egyik legjobb 25+ füzetes folyamatos szakasz, amivel én amerikai mainstream képregényben találkoztam. Gyakorlatilag a fináléig csak felfelé fog menni a színvonal.

--- Idézet vége ---
Oké, most kiváncsi lettem!  :brow:

KiD:
Eddig tetszik.  :cool:

SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 61.részét,talgaby,Sepi! :worship: :worship:
Talgaby,miután elolvastam ezt a fejezetet,azt kell,hogy mondjam teljesen egyetértek a főoldalon leírt bevezetőddel,miszerint ettől izgalmasabb Póklány történetet nem fogunk találni a jövőben.Ki lehet olyan elvetemült és hatalmas aki kikezd ilyen alvilági fazonokkal és nem számol a következményekkel?! :headscratch: Na és ki lehet az aki folyton megjelenik May közelébe,akitől beindúl a pókösztön  és mégsem lehet látni?Nagyon várom a folytatást!!!

talgaby:
Hidd el, nem fogod érzékelni, ha nem. ez az egyik legjobb 25+ füzetes folyamatos szakasz, amivel én amerikai mainstream képregényben találkoztam. Gyakorlatilag a fináléig csak felfelé fog menni a színvonal.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése