HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (220/267) > >>

Micho:

--- Idézet ---mi lesz, ha eljutunk a minijéig, ami...fogalmam sincs, mikor játszódik. Micho?
--- Idézet vége ---
2001-es, tehát a Póklány 30-ik száma körül.

--- Idézet ---Ki a Fene ez a Feketefene?
--- Idézet vége ---

ne kérdezgesd, mert valaki még lelövi a poént

talgaby:
A MAde Men nem itt van valahol a HZS-n? Mert abban is szerepel, hogyan jutott el idáig...vagy az a Spidertom? De emlékeim szerint itt van...  
Feketefene: Jesszus, de érdekel mindenkit. Csak nehogy csalódjatok, amikor kiderül, nem valami egetrengető intergalaktikus rejtély. De ha ez így folytatódik, nem tudom mi lesz, ha eljutunk a minijéig, ami...fogalmam sincs, mikor játszódik. Micho?

Gorgonita:
A múltkor azt akartam írni, hogy az volt az eddigi legjobb Spidergirl rész, de jó hogy nem tettem, mert ez még annál is jobb volt.  
  Kíváncsian várom mi lesz a Vezérrel. Apropó Fisk..., róla egész jó minit lehetne írni. Hogy jutott hatalomra, miért lett bűnöző, hogy jutott az élre. Csak nem tudom, hogy beleférne-e az a nagy arca egy minibe. Mindenesetre öröm látni, hogy most a hűvösön van.
 Elég jól teljesítenek mostanába a hősök a HZS-n. Ego, Fátum, Fisk mind a rövidebbet húzta.
 ...és a hét kérdése: Ki a Fene ez a Feketefene ?
 Gratula az 500-hoz!  

kaine:
Póklány folytatás:  
Olyan ez, mint egy régi klasszikus Amazinget újra elolvasni. Póklány=Hálózsák start.  
Gratulálok az 500. képregényhez! Nekem is nemrég lehetett...  

Scarf: May néni meghalt, eltelt egy csomó idő (hisz a kis May felnőtt), ezért öregedett meg Kaine és igen, ő az, aki én vagyok, a Vörös Pók meghalt - illetve nem árulok el nagy titkot vele, ha azt mondom két hét múlva fog meghalni a Spidertomon...  

Micho:
hali, akkor vesd rá magad az előző számokra  Kaine ugyanaz a kaine, de a többi kérdésedre sajnos nem válaszolhatok, mert elspoilerezné a képregényt, minden ki fog derülni időben  

najó, azt elárulhatom, hogy May 16 körül van, és FeketeFene eredeti neve DarkDevil... ami semmivel se jobb

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése