HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
talgaby:
NOs igen, most megtudtuk, hogy valójában miért nem kedveli kaine a Póklányt. Kikapni egy tinilánytól bunyóban ilyen vén fejjel...
Daredevil:
Én már tudom....
Jó volt ez a szám is. Nagy volt az öreg Peter ezekkel a bakikkal. Amikor lecsúszott a műlába a falról majd hanyatt estem a röhögéstől. Kaine végre kapott egy emberes verést (azért ne vedd fel OK?). A Vezér meg megérdemelte volna, hogy alulról szagolja az ibolyát, de hát ez van.
talgaby:
Nem is igaz. Mindenki tudhja, hogy J Jonah Jameson az, aki így akarta belülről szétzülleszteni a "kosztümös bajkeverők" társadalmát. Kezdetnek pedig meg akarja őrjíteni a Parker-családot, régi nemezisét...
Gorgonita:
Ááá én nem nézek utánna. Az élet kis örömei közé tartozik az is, amikor majd meglepődök, hogy: a fene se gondolta volna hogy végig Courtney volt a Feketefene !!!
talgaby:
Gondolom aki úgyis meg akarja tudni, az utánanéz. Én is tudom most már valahonnan, egyszerűen rákerestem, és meg is lett a keresett infó. Csak ide ne írja valaki... Attól tényleg ideges lennék. (<imádom ennek a smiley-nak a nevét...)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése