HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (221/267) > >>

Scarf:
Urambocsá, még sosem olvastam honosított Póklányt, de gondoltam, ha már 500. képregény, akkor meglesem. Nem is olyan, rossz! Sőőőt...  Nem ismerem az eredetit, de a honosítás tetszett.  Aztán, ja igen, tényleg Peter is vicces volt, mind apaként (  ) + ahogyan szerencsétlenkedett  A gonozok azok úgylátom, teljesen a régiek, csak megváltoztatva; kérdéseim róluk: ez a Kaine az a Kaine volt? A klón? Mitől öregedett meg ennyire? A Vörös Pók itt él még? Ki ez a Feketefene? Mi az igazi neve? (ez a magyar igencsak mókás  ) A Vezér mér' nem öregszik? És Nelson? May hány éves? May néni halott?  

d-mon:
ja bocs,legközelebb megvárlak  amúgy nagyon jó rész volt. bunyó,magánélet... és Peter!!  nagyon sajnáltam ahogy ott póbálkozott. Feketefene pedig még jobban érdekel.

Micho:

--- Idézet ---Most látom csak: PÓKLÁNY 17!!!!!!!!!              
--- Idézet vége ---
bizony
akkor bejelentem... khm-khm...

Frissülés történt! a HálóZsák 500. képregénye!

Póklány #17 - Aki egyszer HálósZövő... [/color]

d-mon:
Most látom csak: PÓKLÁNY 17!!!!!!!!!              

kihaeennem:
Nekem személy szerint nagyon hiányzott a Póklány, nélküle nem volt igazán teli a Zsák!
De komolyan, nekem a Póklány egyet jelent a Hálózsákkal, és ugyan nem a legszinvonalasabb történet, de azért szórakoztató és jópofa, szóval szívesen olvasom. Remélem jön a többi rész is! Olvasás közben eszembe jutott , mikor először tévedtem ide az oldalra ( hú, de rég volt! ), és hogy örültem, mert akkoriban azért még nem volt ennyi képregények honosításával foglalkozó oldal! Szóval csak így tovább!

A Powerless is érdekes, bár eddig még nem sok minden derült ki, azért várom a folytatást. Nekem bejönnek a komolyabb hangvételű alternatív univerzumos történetek! A kopasz paliról bajusz nélkül nekem eszembe jut valaki, de nem akarom lelőni a poént ( meg nem is biztos, hogy igazam van ). A sorok közt olvasva még a neve is feltűnik, ha jóra gondolok!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése