A Hihetetlen Pókember első sorozatának a digitalizálásának a gondolatával foglalkoztam én is. Az első 14 szám megvan, a többi még egyelőre távlati tervek között szerepel, mert per pillanat van most bőven más szkenelni való. A teljes sorozat megvan nekem (ahogy a többi magyarul megjelent Marvel képregény is), a hiányzókat én meg tudom csinálni, persze ez majd függ attól, hogy milyen minőségben tudod behúzni a többit. A Pókember és a Fekete Macskát viszont én hanyagolnám, ahogy a többi Kingpines füzetet is, hiszen a kiadóval jóban vagyok, így érthetően nem akarom rontani az üzletet azzal, hogy közben beszkennelem a kiadványait. Bár talán a Fekete Macskás különszám valamilyen szinten határeset, mert az még a Semic neve alatt jelent meg, de azért akkor már a Kingpinnek is voltak benne érdekeltségei. Ez még egy olyan téma, amire később visszatérne az ember. Helyette inkább a többi Semices (pl a Csodálatos Pókember v2-v3) és Paninis (Újvilág X-Men, ÚF4) képregényt lehetne behúzni az utókornak. Viszont abban egyetértek, hogy sorban kéne haladni, és majd csak azután kirakni a weboldalra, ha már a régi v1 lement, főleg, hogy történet szempontjából is vannak visszautalások, még ha nem is olyan sok, de azért a megértéshez nem árt tudni.