HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (35/84) > >>

pepo05:
Hmmm...nem akarok beleokoskodni, nem is posztom, de ha nem az olvasók(most a normális olvasóra gondolok, nem arra aki leszarja a honosítók munkáját) érdekeit kelle nézni, akkor kiét? Azt kell nézni, hogy ez az ongoing az enyém, ti rá ne tegyétek a kezeteket? Ez egy szent lista vagy mi a szösz? Meg lehet érteni a másik felet is, ha már elkezdett valamit, azt már szeretné befelyezni, szeretné, hogy egy helyen legyen...de ezen nem kéne így összeveszni szerintem. Ezt nem kéne, hogy ilyen élet-halál harc legyen.    

szerk: egy részét töröltem, met ténylerg nincs jogom így beleszülni ebbe. Másrészről valóban hetente elég szép mennyiségű honosított scan kerül ki, úgyhogy aki nagyon olvasni akar, biztosan talál a fogára valót a szóban forgó sorozat helyett. Áhh, inkább semleges maradok   Amúgy, azzal amit Troll monodtt, senki sem veszíthet...

Ui: Gaby, te azt mondtad szeretsz vitatkozni. Ezt most haram lezártad. Szóval most te vagy a ludas.  

talgaby:
Na jó, üzenet elküldve, hamarosan akkor le is lesz véve. Ilyen dolgokért nem éri meg veszekedni.
--- Idézet ---Én sem veszem el csak úgy az X-Fanzine-tól az Astonishinget, sem nitrótól a '90-es Uncannyket, mert szeretném, ha ez meg az kimenne.
--- Idézet vége ---
Csak egyetlen iciri-piciri apróság: ők lefoglalták.  Sok sikert a további honosításokhoz.

nys:
Nehezen esett le a tantusz, az hétszentség. Én is nagyon szeretném, hogy az "Apokalipszis vére" kimenjen, de az nem holnap lesz. Nem hatsz meg senkit ezzel az "én csakis az olvasókért teszek mindent" dumával. Orbánnak se jött be a nyugdíjasoknál. És te most megcsinálod ezt, de előtte olyan dolgok történtek, amik igencsak megváltoztatták az X-ek életét. Most hirtelen jön ez, az olvasók meg néznek, mi van. Szóval igen. Vond vissza. Én sem veszem el csak úgy az X-Fanzine-tól az Astonishinget, sem nitrótól a '90-es Uncannyket, mert szeretném, ha ez meg az kimenne. És mi az, hogy nem gondoltad volna, hogy éppen ennek az ongoingnak kéne egy helyen futnia? Először is: TE gondoltad, TE elvetted, TE megcsináltad. Az eszedbe sem jutott, hogy nem csak TE vagy itt? Netán megkérdezhetnéd az eredeti honosítóbácsit, hogy ugyan mit szól hozzá, ha megcsinálod. Másodszor: ha már egyszer valami ongoing, hadd legyen már egy helyen, ameddig csak lehet. Persze, hogy ez alapján ennek az egésznek nitrónál lenne a helye, de elég nagy váltás volt ahhoz, hogy itt mehessen.
Nem tört ki semmilyen világháború, csak rohadtul nem csípem a pofátlanságot.

talgaby:
Nézd, nekem aztán mindegy, visszavonhatom a foglalást, ha az kell. Én azt szeretném, hogy az Apokalipszis vére kimenjen, és ha kell, akár átadhatom neked az egész pakkot, úgy, ahogy van.
Hogy miért foglaltam le? Egyrészt mert a fene se gondolta, hogy itten egy kisebb világháború kerekedik belőle, másrészt meg sose gondoltam volna, hogy pont ez lesz az az ongoing, aminek mindenáron egy helyen kell lennie.
killjoy Póklányos analógiájára: Tőlem aztán... a fordítások készen vannak eléggé sokáig, beírásra várnak. Ha akad egy vállalkozó és Troll is belemegy, hát csinálják. Nem azért készítem a honosításokat/fordításokat, hogy kakaskodjanak rajta, most éppen kinek az oldalán van, hanem hogy az olvasókhoz kijusson. Ha most emiatt várniuk kell rá, hát tessék. Rajtam ne múljék.

nYs, akor most vonjam vissza végül?

nys:
Közben kapom az információkat, hogyan is történhetett mindez. Elnézést a HZs-től, hogy még killjoyt is felhergeltem "hazája" ellen (akinek mellesleg köszönöm a támogatást és a tippet a Póklány 50-nel kapcsolatban  ), mint kiderült, ez talgaby személyes akciója volt, és nem is az első ilyen. Tudom, nem helyénvaló és talán törlik is ezt, de ki kell mondanom: talgaby, menj a CENZÚRÁZVA!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése