HálóZsák fórumok > a Zsák
Felhívások
talgaby:
Kis kiegészítés: Jelenleg akár időszakosra is - a tagság felébredt a téli álomból, és a lektorok nem győzik... - de állandó jelleggel is szívesen várunk bárkit.
Zerit:
a felhivasok topicban felhivasok szerepelnek, nos itt van egy:
lektorokat/korrektorokat keresunk, akik az elkeszult kepregenyeinkbol kiszűrnek a hibakat, hogy minnel jobb minosegben tudjuk kozreadni a kepregenyeinket
Galamb:
ÁÁ! frissités, de jó! csak kár hogy majd holnap lesz időm olvasni! És tök jó ez a két színváltozatú kép!
talgaby:
Juj, neeeee, ne kezdjük előlről! Vegyük úgy, hogy magamnak megcsinálgattam ezt a 3 és fél részt és annyi. Majd nézek vmi más normálisabb minőségű scan után, hátha a története is élvezhető. Meg majd ott lesz a Drain, bár a nagyon új, csak nyáron mehet ki úgyis. De most tényleg semmi hangulatom belemenni egy "ki csinálja-ki nem csinálja-miért (nem) csinálja" típusú flamewarba, mert úgyis az lenne a vége. Jobb a békesség, megy minden a régi kerékvágásban.
Troll:
Hello. Azt beszéltük talgabyval. hogy megcsinálnánk a 14 részt, itt kiadnánk és amikor nYs odaérne vele a történetfolyamban, odaadnánk neki. Hadd legyen meg ott is. Tulajdonképpen ez az egész arról szól, hogy mit szeret az ember honosítani és hogy, hogy változik a munkája. Talgaby épp a beírás tudományát próbálgatja, szerinntem hadd gyakoroljon. Igérem nYs nem bánja meg, odafigyelünk majd a minőségre.
Szerintem ezzel senki nem vesztene.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése