HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (36/84) > >>

Nitro:
Hello. Hogy tisztázzuk a dolgokat, Kendra tőlem kérdezte, hogy ez oké-e, amit talgaby foglalt, mivel úgy gondolta, hogy én jobban átlátom, hogy melyik oldal melyik x-eket csinálja. Igaza is volt, őt nem érdekli ennyire a dolog, hogy ilyen szinten kövesse. Mondtam neki, hogy az nem nálam van, majd szóltam az illetékesnek, nys-nek. Nem gondoltam, hogy ebből ilyen probléma lesz. Az viszont tényleg érdekes, hogy "3 rész már kész van... ". Ez még a foglalási listára való jelentkezés előtt volt? Killjoy hozzászólására szeretném emlékeztetni a tisztelt feleket, amit pont a napokban írt a foglalási listáról...
Erre gondolok itt.

killjoy:
Már ne haragudjatok, de ez nevettséges! Haza kellene beszélnem, de nem teszem. NYS-nek teljes mértékben igaza van! Naponta 3-400 MB új szkenn jelenik meg a neten és nektek pont az a sorozat kell, amit már valaki csinál??? Pffff... Kíváncsi lennék, hogy mit szólnátok hozzá, ha a COTA elkezdené csinálni a SpiderGirlt. Az első rész 2003. június 10-én került ki, most a 20. résznél járunk, vagyis kb. 2 havonta jelenik meg egy rész. Tehát ha talgaby analógiáját követjük, akkor NYS nyugodtan elkezdhetné mondjuk az 50. résztől, mert mi ebben a tempóban kb. a 2011-es karácsonyi frissítésbe fogjuk kitenni. Homályosítsatok fel, ha tévednék!

nys:
Mondtam, hogy ilyet nem akarok hallani. Ez nem magyarázat. Nincs jogotok megcsinálni. Ennyi.

--- Idézetet írta: talgaby ---(Kendra szólt? Mert fizikai képtelenség, hogy magadtól szúrtad ki...)
--- Idézet vége ---

Szóval ráadásul suttyomban akartátok megcsinálni? Hogy a francba képzelitek ezt mégis?
Ezek szerint pontosan tudtad, mi az ábra, és csesztél szólni nekem. Enyhén szólva gerinctelen dolog. Bánom, hogy átadtam a Marvelst. Bár mindegy, akkor azt is csak simán átveszed, mi? Mellesleg az hol van? Karácsony elmúlt már.

talgaby:
3 rész már kész van... és Te legjobb esetben is 2 év múlva érnél ide... nem egészen értem, mi a gond.
(Kendra szólt? Mert fizikai képtelenség, hogy magadtól szúrtad ki...)

nys:
Jobb helyet nem találtam ezt leírni:
Elképedve láttam a foglalási listátok legvégén, hogy az X-Men második sorozatának egyes számai nálatok szerepelnek, holott a sorozat nálam fut. Mivégre ez az önkényes rátenyerelés? A (New) X-Men sorozat a 114. számtól mindig is a Cota oldalhoz tartozott, teljesen mindegy, hogy szerepel-e a listán, vagy sem. És most mondom, én mindenképp megcsinálom azokat a részeket, bármit is alkossatok itt. És olyan választ nem szeretnék hallani, hogy azért kezdtek itt magánakcióba, mert én túl lassú vagyok. Nem a ti dolgotok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése