Szerző Téma: MINDEN MÁS HálóZsák képregény  (Megtekintve 447634 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Kakarotto

• Donald kacsa
  • *
Re:MINDEN MÁS HálóZsák képregény
« Válasz #1029 Dátum: 2007. Április 20., 15:52:29 »
ööö, hol kell kérni, hogy a Venom utolsó száma meglegyen?

Ja és Inner Circle: Jó a Deadpool! (szívesen tgaby)

"How could you even think of hardwiring the Backstreet Boys into my brain, you EVIL, EVIL MAN!"
Oh-Oh, did I say that out loud?

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
« Válasz #1028 Dátum: 2007. Április 20., 13:57:29 »
Jason Lutes Berlinje a Hálózsák egyik ékessége.  
Tovább növeli az oldal eddig sem csekély választékát illetve műfajok kavalkádját. Fekete-fehér kockái kiválóan tükrözik a kor hangulatát, és jól elfedi a néha felszinre törő társadalmi indulatokat. Részemről nagyon várom a folytatást, amit elwood-nak és Zerit-nek kell megköszönnünk.   (Akárcsak az első négy részt.)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1027 Dátum: 2007. Március 29., 15:06:41 »
A ComicSquad viszi a MA Spider-Mant, ezen kívül már csak az Avengers marad, arra jó volna rábírni vhogy Farek mestert, csak nem tudom, hajlandó volna-e monitorról fordítani... gondolkozni már gondolkoztam rajta, de aztán rájöttem, hogy úgyse lenne rá időm.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető FaNaTiC

• Garfield
  • **
« Válasz #1026 Dátum: 2007. Március 29., 15:01:00 »
Akkor most én is lendítenék egyet rajta
A Ragadozók valami kegyetlen jó, örülök, hogy (talán az én unszolásomra is, de) befejeztétek! Amikor még egy másik oldalon olvastam, akkor is nagyon megfogott, de most szépen újraolvasom mind a négyet egybe! Köszi!

A másik, hogy nagyon jó ötlet volt a Marvel Adventures honosítása, remélem a többi sorozatot is elkezditek majd, mert személy szerint nagyon bírom ezeket az egyrészes összefoglaló történeteket. Kicsit gyerekes a stílusa, de ki érdekel, ha jó

A What If-eket pedig mindig szívesen olvasom, úgyhogy még több ilyen frissítést, ha lehet kérni )

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1025 Dátum: 2007. Március 28., 17:49:55 »
Kösszépen.   Ha valami tetszett vagy ha nem, írd meg a honosítóknak... (főleg a fordító és beíró párosnak) Sokat lendít a munkán pár jó szó.

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1024 Dátum: 2007. Március 28., 07:53:41 »
Nem tudtam hova írjam ezt a kis írást, ezért kiválosztottam ezt a fórumot.

A tegnap felrakott honosítoot képregények,
NAGYON NAGYON KIRÁLYOK voltak!!!!!!!!!!!!

Minden tiszteletem a készítőké!      

Csak így tovább, igazi minőségi munka!!!!

Üdvözlettel: Hellboy
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető csiga

• R2-D2
  • *
« Válasz #1023 Dátum: 2007. Március 23., 08:47:54 »
sziasztok!
minden elismerésem nektek!!!gyönyörüszép munkát végeztek!kitartást!!!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1022 Dátum: 2007. Március 20., 20:55:34 »
Most már én is el tudtam olvasni a Hagart és nagyon tetszett  . Már az egysorosak is jók voltak, de ez teljesen más eset, és még így is nagyon jók voltak. Köszönet Gabe-nek és Zeritnek ezt a kis remekművet.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető iiykar

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1021 Dátum: 2007. Március 20., 20:00:57 »
Alig várjuk  Köszi előre is. Valamint akkor külön köszönet Gabe-nek a képfeljavítási munkálatokért is

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1020 Dátum: 2007. Március 19., 14:52:01 »
bizony, en is azt szeretnem, ha Gabe irna be tovabbra is  nem csak a beirasa tetszetos, hanem a kepfeljavitasi munkaja is, persze aki nem latta az erdeti szkennelt lapokat, az nem tudhatja mennyi melo van benne, sot, nehol potolta/ujrarajzolta a "feher foltokat" is
azonban senkire sem akarom rakenyszeriteni az akaratomat, igy ha kiabrandult ebbol a kepregenybol, es mast akar csinalni, akkor nem elenkezhetek
bar mar a kovetkezo resz forditasa is elkeszult, amelyben Hagar a Loch Nesss-i szorny legendajara derit fenyt
gyengéd barbár

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #1019 Dátum: 2007. Március 19., 13:55:50 »
Hagar rulez!

Köszi Zerit! tökéletes választás!
Remélem a beíró marad, és folytatjátok a sorozatot!
Külön öröm volt, hogy végre nem csak a szokásos egysoros gyűjteményről van szó, hanem egy kerek sztoriról, ami mit sem veszített varázsából (Garfield-dal ellentétben)! Szóval csak így tovább!!!

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1018 Dátum: 2007. Március 19., 08:59:28 »
Hagar mas rejtelyt is leleplez majd  kerdes, hogy a beiro beirja-e vagy keresnem kell egy masik beirot...
mindenesetre, iiykar, koszi a meltatast
gyengéd barbár

Nem elérhető iiykar

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1017 Dátum: 2007. Március 18., 22:34:38 »
Hagar - Sok hűhó a zenéért!

Végre lelepleződőtt Stonehenge rejtélye  Köszönet érte. Jó kis könnyed, vidám képregény (így hosszú hétvége után különösen).  

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #1016 Dátum: 2007. Március 15., 22:36:08 »
Pedig egymaga szórakoztatóbb volt, mint a társaság nagyrésze.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1015 Dátum: 2007. Március 15., 18:34:27 »
végre el!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #1014 Dátum: 2007. Március 15., 18:32:47 »
Ez szép meg ó, de hova tűnt Zodiak???

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1013 Dátum: 2007. Március 15., 10:36:50 »
Frissültünk
Hagar - Sok hűhó a zenéért!

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #1012 Dátum: 2007. Március 12., 16:13:00 »
Zigomar:

Gratulációm ezért a retro gyöngyszemért. Kár hogy csak nagy ritkán kerülnek elő az oldalakon ilyen régiségek. Sikerült ismér elérni hogy egy képregény folytatásár alig bírjam kivárni.

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
« Válasz #1011 Dátum: 2007. Március 12., 13:37:47 »
Kedves Zodiak!

Először is: az irónia az ÉN lételemem... De mivel látom, értesz te a szóból, elfelezem veled. Örülök, hogy komolyan vetted azt, amit én komolyan is gondoltam. Okos fiú vagy Te, nem kéne lesűlyedned oly mélyre, ahol már csak a harag és értelmetelen düh vezérli az embert. Nem tudom, hogy mi az, ami nyomja lelked, de talán kezdhetnéd (ÉS MINDENKI MÁS) elölről ezt a kapcsolatot, feledve bút, bánatot, megbántódást. Én igazán kiváncsi lennék egy értelmes ember értelmes kritikáira. Szóval, lehetne ezt máshogy is? Te mit gondolsz?
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1010 Dátum: 2007. Március 12., 13:33:45 »
Idézetet írta: talgaby
mily' szerencsétlenség szakadt a fejünkre, Zodiak (részben) még a végén szerethetővé válik...
Az lenne a végső döfés...Egyébként megfigyelted Zodiak hogy mostmár hiába kapálózol a reg-ed törlése miatt? Most már a letöltés menüpontban is ott vagy.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 12., 13:34:08 írta Galen »

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1009 Dátum: 2007. Március 12., 12:53:34 »
Idézet
A vadóc történet kifejezetten tetszett (fordítás), a Vörös szonját pedig már le is lakkoztam.
Ajaj, most a rajzok mellé még a jó ízlés csírái is megmutatkoznak... nem lesz ez így jó, jönnek elő a pozitívumok... mily' szerencsétlenség szakadt a fejünkre, Zodiak (részben) még a végén szerethetővé válik...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 12., 12:53:52 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #1008 Dátum: 2007. Március 12., 12:50:07 »
Idézetet írta: Galen
Nahát többek közt ezért is védjük a regisztrációd mint a hímes tojást.
Ehhh... tudtam, hogy valahol elszúrom...

Kedves Blixxxám oly komoly hozzászólást rakott ki, hogy még idézni se nagyon mertem. Komolyságát komolyan véve üzenem neki: az irónia az ÉN lételemem!
Okaim, indokaim nyers , és többek szerint felháborító viselkedésemre azok előtt világos, akiknek szól. Írhatnám, hogy sajnálom, hogy ez másokon csattan, de ha sajnálnám, akkor bevallanám, hogy emberi érzéseim vannak, és ezáltal meggyőzhető vagyok viselkedésem beszüntetésére vonatkozóan, azonban kitartásom a makacsságomból ered, ezért ezt soha nem tenném meg. Minél jobban szorongatnak annál inkább ellenállok.

És hogy lássátok, tudok együttműködőbb is lenni: A vadóc történet kifejezetten tetszett (fordítás), a Vörös szonját pedig már le is lakkoztam.
A holtak seregét - mint az előző alkalommal is felháborítónak tartom (ifjúkorom legmeghatározóbb horrorfilmjét komikus nevetség tárgyává alázni szentségtörés a szememben).
Azt a Zodiak gyereket meg szapulja már valaki, hát hogy lehet így rajzolni?!  Szörnyű...
by all

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1007 Dátum: 2007. Március 12., 12:29:37 »
Frissültünk
Zigomar Fantom ellen 1. rész
Zodiak rajzai (gondoltam ide is kirakom)

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
« Válasz #1006 Dátum: 2007. Március 12., 08:34:04 »
Kedves Zodiak! Köszöntelek visszatérésed alkalmából! Nos, igen érdekes személyiség vagy, látszik a fogalmazásodon, hogy kúltúrált, művelt ifjú lehetsz. Szép, kerek mondatok, választékos stílus, még a
pocskondiázást is finoman és kúltur módon teszed. Ezek miatt akár értékes tagja is lehettél volna eme kicsiny közösségnek. Nem tudom, hogy Te te valójában képregény rajongó vagy-e, mert ha nem, ha ténylegesen csak a rendzavarás és "polgárpukkasztás" miatt jársz ide, akkor mélységes bánatot érzek, hogy egy ilyen képességű srác miért viselkedik úgy, mint egy tudatlan akárki. Ha nem vagy már fiatal tizenéves srác, akkor még inkább sajnálatos a dolog, mivel egy éretebb, felnőtebb ember nem viselkedik így (feltételezve, hogy hasonló nívóval rendelkezik). Sokkal szívesebben várnánk Tőled építő kritikákat, mivel természetes, hogy nem mindenkinek egyforma az ízlése. Ja, és a szólásszabadság is melletted szól. De ilyen modortalan viselkedésnél sokkal többet néznék ki belőled.
Ja, és a "rajongódról" csak annyit: irónia. A fentebb említett okok miatt.

Szóval lehetne másképp is hozzászólni a dolgokhoz, ez nem országház, ahol egymás szapulása a fő feladat.

Köszönöm türelmed.
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1005 Dátum: 2007. Március 12., 08:23:17 »
Idézetet írta: Zodiak
Ezen írás nem mehet veszendőbe, gondolatai nem tünhetnek el a feledés homályában, mert én örökké emlékezni, és emlékeztetni fogok rá mindőtöket
Nahát többek közt ezért is védjük a regisztrációd mint a hímes tojást.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #1004 Dátum: 2007. Március 12., 07:51:37 »
Drága felebarátaim!

Ugye nem gondoltátok, hogy csak úgy szó nélkül leléptem? Géba atyánk pár napnyi némaságra kárhoztatott, de persze ez csak arra volt jó, hogy újjult erővel felbuzogjon bennem az alkotási vágy, és persze az írásaitok reagálásait is megfelelően átrághassam.
Na nézzük csak:

Idézetet írta: beigli69
Mingegy, ennek a vége is olyan lessz mint a másiknak !  

Amúgy érdekelne ezen kedves emberke életkora, kíváncsi vagyok hány esztendőt kell még megélnem (vagy letagadnom) hogy ily filózófiai magaságokat érjek el az értelmetlen szócséplés terén ?

Bizony, bizony még jó sokat kell tanulnod, tapasztalnod édes gyermekem, míg felérsz az én - álszerénység nélkül mondhatom - emelkedett szintemig. De bízom benned, hajrá!

Idézetet írta: galamb
Szerintem olyan 13-16 körül lehet. Lehet, anyuci meg apuci elhanyagolja, az osztálytársak sem bírják, kénytelen ilyen szánalmas módon felhívni magára a figyelmet. Nem érdekli, hogy utálják vagy kiröhögik, de legalább észreveszik hogy él.

Életkoromat illetően további tippeket várok. A tollas elég rosszul tud tippelni, de hát ezt betudom annak, hogy önmagából indul ki.
Ami pedig a figyelem felkeltésének kérdését illeti, nos a igyekszem köszi  Ugyanakkor hidd el galamb, nem a te figyelmedre vágyom. Sokkal inkább arra, hogy a fórum házigazdái lépjenek valami hatékonyat ügyemben - vagyis ellenem.

Idézetet írta: Archant
Kétlem hogy 15 fölött lenne, ismerem az ilyet, nagyba keménykedni akar mindenhol ezért feljön egy fórumra és játsza az eszét hogy milyen nagy, osztályába lehet van pár haverja akinek bejön ez, biztos azt gondolta hogy ez egy kis bepofázok és király vagyok forum  Én csak sajnálni tudom. Majd elhallgat, nem kell reagálni az írásaisra majd befogja...vagy teli floodolja a forumot, na akkor már keményebben kéne eljárni

Ejj Arcsánt! Hát ily méllyen sértem Önnön méltóságod, hogy tenmagad fenekedsz ellenem, próbálva sértett mellényed kínjait kínod okozójára vetítve szenvedés közé taszajtani, remélve hogy saját agóniád szűnne? Fájlalom, hogy nem vagy képes Te "keményebben fellépni" ellenemben, mert így ügyem gyors elbírálást, s megoldást nyerne. Miután azonban te csupán hozzám hasonló apró fogaskereke vagy eme fórum hatalmas gépezetének, kivetni magad mellől képtelen vagy.

Idézetet írta: Blixxxa
Valamilyen csillagjegy, vagy mi...

Ahhh... hát csalódnom kell egyetlen rajongómban? Minő szenvedés... De megértelek, a társadalom nyomása, a lehetséges megbélyegzés... nem, nem akarlak magammal rántani szenvedéseim mocsarába, lelkem szaggató démonai közé.

Azért furcsa, hogy monsieur gabe nem törölte előző beírásomat, no mindegy. Nektek kedves felebarátim nincs miért aggódnotok. Ezen írás nem mehet veszendőbe, gondolatai nem tünhetnek el a feledés homályában, mert én örökké emlékezni, és emlékeztetni fogok rá mindőtöket
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 12., 12:14:00 írta Zodiak »
by all

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1003 Dátum: 2007. Március 11., 13:53:29 »
Régebbi képregények közt kutatgatva rábukkantam Killjoy által honosított Háborúra: Mit is mondhatnék? A honosítás pazar, az üzenet is átjött, szóval "Fenébe is ez jó volt"! Kösz Killjoy! (És bár ez nem a filmes topik, de azért egy mondatba ajánlanék a képregény témájához illő filmet: A címe asszem veszedelmes partvidék (eredetileg ha minden igaz The Beach), Armand Assente a főszereplő, és rendkívől jó film szwsz. Mégegyszer bocs ezért a kitérőért!)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
« Válasz #1002 Dátum: 2007. Március 10., 19:04:15 »
Nagyon tetszik ez a Berlin továbbra is, köszönet , hogy elérhetővé teszitek magyarul!

Közbe visszaolvastam kábé egy hétnyi írást, látom néhány honosító már elgondolkodott azon, hogy biztos jó-e, ha mindenkit megtanítanak írni-olvasni.  

Ja és köszi a Természet Csodáit is. Nemrég találtam meg a sok kacat között a második részét. Tényleg jó kis kiadvány volt.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 10., 19:47:49 írta raveon »

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
« Válasz #1001 Dátum: 2007. Március 10., 05:58:26 »
Valamilyen csillagjegy, vagy mi...
THIS IS NOT THE END

Nem elérhető Archant

• Pókember
« Válasz #1000 Dátum: 2007. Március 09., 20:09:17 »
Rendben. Kiről is beszéltünk? ( tényleg nem tudom  )
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]