Drága felebarátaim!
Ugye nem gondoltátok, hogy csak úgy szó nélkül leléptem? Géba atyánk pár napnyi némaságra kárhoztatott, de persze ez csak arra volt jó, hogy újjult erővel felbuzogjon bennem az alkotási vágy, és persze az írásaitok reagálásait is megfelelően átrághassam.
Na nézzük csak:
Mingegy, ennek a vége is olyan lessz mint a másiknak !
Amúgy érdekelne ezen kedves emberke életkora, kíváncsi vagyok hány esztendőt kell még megélnem (vagy letagadnom) hogy ily filózófiai magaságokat érjek el az értelmetlen szócséplés terén ?
Bizony, bizony még jó sokat kell tanulnod, tapasztalnod édes gyermekem, míg felérsz az én - álszerénység nélkül mondhatom - emelkedett szintemig. De bízom benned, hajrá!
Szerintem olyan 13-16 körül lehet. Lehet, anyuci meg apuci elhanyagolja, az osztálytársak sem bírják, kénytelen ilyen szánalmas módon felhívni magára a figyelmet. Nem érdekli, hogy utálják vagy kiröhögik, de legalább észreveszik hogy él.
Életkoromat illetően további tippeket várok. A tollas elég rosszul tud tippelni, de hát ezt betudom annak, hogy önmagából indul ki.
Ami pedig a figyelem felkeltésének kérdését illeti, nos a igyekszem köszi Ugyanakkor hidd el galamb, nem a te figyelmedre vágyom. Sokkal inkább arra, hogy a fórum házigazdái lépjenek valami
hatékonyat ügyemben - vagyis ellenem.
Kétlem hogy 15 fölött lenne, ismerem az ilyet, nagyba keménykedni akar mindenhol ezért feljön egy fórumra és játsza az eszét hogy milyen nagy, osztályába lehet van pár haverja akinek bejön ez, biztos azt gondolta hogy ez egy kis bepofázok és király vagyok forum Én csak sajnálni tudom. Majd elhallgat, nem kell reagálni az írásaisra majd befogja...vagy teli floodolja a forumot, na akkor már keményebben kéne eljárni
Ejj Arcsánt! Hát ily méllyen sértem Önnön méltóságod, hogy tenmagad fenekedsz ellenem, próbálva sértett mellényed kínjait kínod okozójára vetítve szenvedés közé taszajtani, remélve hogy saját agóniád szűnne? Fájlalom, hogy nem vagy képes Te "keményebben fellépni" ellenemben, mert így ügyem gyors elbírálást, s megoldást nyerne. Miután azonban te csupán hozzám hasonló apró fogaskereke vagy eme fórum hatalmas gépezetének, kivetni magad mellől képtelen vagy.
Valamilyen csillagjegy, vagy mi...
Ahhh... hát csalódnom kell egyetlen rajongómban? Minő szenvedés... De megértelek, a társadalom nyomása, a lehetséges megbélyegzés... nem, nem akarlak magammal rántani szenvedéseim mocsarába, lelkem szaggató démonai közé.
Azért furcsa, hogy monsieur gabe nem törölte előző beírásomat, no mindegy. Nektek kedves felebarátim nincs miért aggódnotok. Ezen írás nem mehet veszendőbe, gondolatai nem tünhetnek el a feledés homályában, mert én örökké emlékezni, és emlékeztetni fogok rá mindőtöket