Talán megbocsátja Admina hogy magam után írok, de most magam után írok...
Sam & Max HálóZsák válogatás #001
Az előző S&M (hm ez a rövidítés ismerős, vegyük csak ki a & jelet... ) nagyon tetszett, igazán bugyuta és kellően őrült a két hős, tehát nagyon örültem, hogy újabb kalandjaikat olvashatom.
Már a borító beteg, vagyis a nyuszi, ahogy bekukkant a szoknya alá.
De ez csak a kezdet volt. A börtönös túlélősön szakadtam a nevetéstől, főleg Sam túlélősarkán. Ezentúl ha a fórumra jövök, mindig "szépjóreggelt" lesz a köszönésem
A rénszarvas éjszakája sem adta alább. A tetkón meghaltam, "ketrecharcra születtem". Nem tudom, hogy mi volt az eredeti, de ezt nagyon eltaláltátok. Itt azért kevesebb poénnal találkozhattunk, de nevettem rendesen, főleg a "háttérben mesélt történeteken", meg a "vidámpark" eszközein.
Az átkozott nem táncol meglehetősen betegre sikeredett, nemcsak szövegében, de kép humorában is, meghaltam, amikor Max hóembert épített a frigóban, vagyamikor megbeszélték, hogy kössék be a rokonok szemét oda ne találjanak később.
Kiruccanás a múltba. Már akkor tudtam, hogy ez sem lesz egy szokványos történet, amikor megláttam az első képet... Max hatalmas kis figura, Sam hosszasan mesél a történelmi dolgokról, ő meg csak nézeget mindenfele és hülyeségeket beszél. Ahogy a főűrlénynel elbánnak, az se semmi
A fordítás és beírás nagyon jó lett, nem lehet könnyű feladat úgy fordítani, hogy adott helyen megmaradjon a poén is, de magyaros is lehet, vagy új poénokat kitalálni.
Összességben, mit mondhatnék? Sam & Max még még még....