hali TOM
ez ismét egyike azon ritka hozzászólásnak, amit én magam és feltehetően más HZS tagok is újra és újra elolvasnak (akár hónapokkal később is), mert nagyon jólesik nekünk egy ilyen alapos elemzés a munkáról, amit itt végzünk.
valakinek úgy magyaráztam legutóbb, hogy a honosítás az nekünk is hobbi, viszont a hobbijaink közül talán az első számú, ezért megy itt minden úgy, ahogy. valóban jól szervezett a csapatunk, és így tudunk és igyekszünk egy folyamatos jó teljesítménnyel szolgálni... mivel nem "divathonosítóknak" tartjuk magunkat, ezért bizonyos felelősséget is érzünk az általunk kiadott képregények, és az olvasók iránt... valahogy úgy, mint a Kis Herceg
már egy jó ideje a fórumon is beállt egy erős mag, akik állandóan itt vannak velünk, mint te is szoktál volt... és nemcsak a honosított képregényeket, hanem minden más "off" témákat is kibeszélünk... egyszóval családiasnak mondható a hangulat, és ha új ember keveredik errefelé, mindenkit szívesen látunk és próbálunk nem lekezelően viselkedni vele szemben... ezt már többször is megjegyezték, és véleményem szerint így is kellene minden honlapon hozzáállni a dolgokhoz. szóval részemről már rég nem arról van szó, hogy a vélemények miatt honosítok, hanem valamennyire már hozzánőtt ez az életemhez, és ha tudom, akkor maximálisan odateszem magam, ha nem tudom majd valamikor... akkor meg sehogy, hisz úgy nincs is értelme a dolognak.
az új frissítési módszer, mondjuk úgy, hogy csak egy kis kihívás számunkra, hogy megmutassuk, így is lehet csinálni. persze nem akarunk valamiféle "gyárrá" válni, ahol tömegtermelés folyik, és minden bizonnyal szeptembertől vissza is áll minden a régi kerékvágásba.... mert igazad van, hogy túl gyors a tempó a megszokotthoz képest. az meg, hogy nem érkezik tömeges vélemény, sajnos általános dolog, de ahogy megjegyezted, mi még jól is állunk ilyen szempontból... nekem teljesen jó, ha a "kemény mag" véleményez, sőt, talán "el is várom" tőlük, azazhogy kíváncsi vagyok, adok az ő véleményükre, beleértve téged is. persze más tagok nevében nem beszélhetek, és a hírekben mindig is próbálom kicsikarni azt a kevés véleményt a többi látogatótól, hogy ne szegje senki kedvét a közömbösség.. és mióta van üzenőfal is, oda is érkeznek buzdító/támogató hozzászólások, amik szintén erőt adnak a folytatáshoz
egyszó mint száz, a HZs virágzik, jobban mint valaha és reméljük így is marad "míg világ a világ". talán a titkunk az, hogy a HálóZsák Teamből mindig vannak jópáran, akik aktívak, és nem egyszerre punnyad mindenki, mint máshol. így nem kell félni, hogy "kiégünk", maximum más tagok veszik át a stafétát. példa most két tagjelöltünk, Erac és chi, akik a Killjoy által elhagyott projecteket viszik tovább szorgalmasan, és szép munkát végeznek vele.
Marvel rajongásodat pedig meg tudom érteni, és örülök, hogy te nem azok közé tartozol, akik elvakultan követelőznek össze-vissza, és lebecsmérlik a többi képregényt, hanem tiszteletben tudod tartani a többi honosítást, és értékeled a beléfektetett munkát, mégha nem is olvasod azokat