HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (138/416) > >>

FZoli:

--- Idézetet írta: keildavid ---Fzoli te láttad a comicvine.com-on, hogy létezik Dark Horse és Marvel Godzilla? Azt én is láttam a rengeteg borítókat. És ezek között van a ma honosított Godzilla képregény.
--- Idézet vége ---

Még a tohokingdom.com-on láttam őket. Egy-kettő meg is van, bár rajzolásra a Marveles nem tetszik annyira. De 1. szám földbetaposott Hulkos képe üt  ("Várj csak békapofa! Ha Hulk elég mérges lesz, Hulk felugrik és lezúz!")

@talgaby: Kár, de azért Mr. T ugye lesz?

keildavid:
Azt tudom, hogy a Chuck Norris képregényt tervezed tovább folytatni. Ezt már egyszer elmondtad, mert válaszoltál a kérdésemre, jó pár héttel ezelőtt. De te azt mondtad talgaby, hogy ez egy kissé kemény munka lesz neked. Fordítani, beírni, retusálni és beszkennelezni. Ahhoz előre is sok sikert kívánok neked! Minden esetre köszönöm a választ a Godzillás kérdésemre. Megtudlak érteni és tisztelem a döntésedet.
Fzoli te láttad a comicvine.com-on és más honlapokon, hogy létezik Dark Horse és Marvel Godzilla? Azt én is láttam a rengeteg borítókat. És ezek között van a ma honosított Godzilla képregény.

Ben Reilly:
Oké. Ha maradt is néhány kósza agysejtem a Chuck Norris képregény és a japcsi Pókember után, az most garantáltan visítva semmisült meg. Qrvajó volt gyerekek.  

talgaby:
Nem, Godzilla-képregényeket nem akarok. Ezt is csak azért, mert Linkara videója (amit linkeltem is a főoldalon) felkeltette iránta az érdeklődésemet, és rájöttem, hogy ez annyira borzalmas, hogy muszáj lesz megosztani a magyar olvasókkal is.
És a jövőben még tervezem, hogyha találok értelmes minőségben ennyire rossz képregényeket, honosítok még párat (nehogy azt higgyétek, hogy a Chuck Norrisszal megálltam ).

FZoli:
Hát ez a képregény...  Nagy Godzilla-fan vagyok, öröm az ilyeneket olvasni, bármennyire komolytalanok is. (Mondjuk Barkleynak igazából esélye se lenne a Király ellen de ez mellékes.  ) Külön pozitívum a képregény rajzolása, Barkley-t könnyú felismerni és a 1993-95-ös Heisei Godzillát is nagyon jól sikerült ábrázolni. Köszi talgaby!

--- Idézetet írta: keildavid ---Egy kérdés: sima Godzilla képregényeket nem tervezel honosítani? Úgy tudom a Dark Horse kiadó sok Godzilla minisorozatot adtak ki. Láttam a honlapjukon.
--- Idézet vége ---

Ha ez esetleg felmerülne, akkor jelentkeznék egy próbafordításra, legyen az a Dark Horse vagy a Marvel Godzilla.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése