HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
keildavid:
Ez valóban így van. Tényleg elérte a célját.
zozi56:
Ez annyira borzalmas, én nem tudtam végigolvasni. Tehát a honosítás elérte célját.
gorgiasz:
Először is nagyon sok köszönet ezért „remek műért” Talgaby!!!
Nagyon jól szórakoztam rajta! Tényleg kihagyhatatlan. Láttam már elég sok baromságot,de ez mindenen túltesz!
A rajzok még hagyjám,sőt kimondottan kellemesek,illetve reális képet mutatnak az átlag amerikai,bikini modellekről…
De a történet… Ez már annyira rossz,hogy szinte jó!Kedvencem mikor Barkley beszól Godzilának,a közös kosár meccsen,hogy ne „csaljon” .[span style=\'color:#000000;background:#000000\'](Amikor leégeti a labdát.)[/span]
Illetve a Bulls mint,nyolcad rangú csapat… Szóval nagyon sok köszönet neked a honosításért!Ez tényleg "kötelező olvasmány."
keildavid:
Ez aztán valóban érdekes. Godzilla Vs. Charles Barkley. Először azt hittem, hogy ez valami vicc. De miután elolvastam belátom tényleg remek képregény. Az utolsó oldalakon az volt vicces, hogy Barkley mondta Godzillának, hogy kosárlabdázzon. Ez nagyon különös és vicces is volt. Főleg, hogy Godzilla sportcipőt hordot a lábán. A főoldalon jól írtad, hogy csak saját felelőségükre olvassák el. Ez bizonyára a 16 és 10 éven aluliakra is.
Köszönöm talgaby ezt a Godzilla Vs. Charles Barkley képregényt!
Egy kérdés: sima Godzilla képregényeket nem tervezel honosítani? Úgy tudom a Dark Horse kiadó sok Godzilla minisorozatot adtak ki. Láttam a honlapjukon.
talgaby:
Frissültünk!
Godzilla vs. Charles Barkley - Az Évszázad Küzdelme
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése