HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (137/416) > >>

talgaby:
Áh, az akkor lenne, ha angolra fordítanék és globális szinten megosztanék egy Kiszel Tünde-képregényt. Vendégszerepben Fekete Pákóval.

Aldarion:
Gaby! Jobb, ha máris elbújsz. Ezt a művet simán az emberiség ellen elkövetett bűntettnek lehet minősíteni, az ilyesmit pedig keményen büntetik. Szinte látlak magam előtt, amint a városhatárban lévő erdősávban egy földbeásott lyukban kucorogsz, és Macskanőt fordítasz, miközben egy fél hadosztály keres téged, hogy a hágai bíróság elé vigyenek...

Galamb:
Elolvastam, tényleg gáz, de segít a tény hogy milyen sokan vagyunk itt mazochisták!:)

És Szupercsapat képregényt akarok!!!:D

dr samson:

--- Idézet ---Egy kérdés: sima Godzilla képregényeket nem tervezel honosítani?
--- Idézet vége ---
Hát ha azt nem is, de karácsony környékére én is tervezek egy nagyon, de nagyon rossz Godzilla képregényt, amiben nem mással csap össze mint...á, ez legyen inkább titok...   Kérdés, hogy sikerül-e addig beigli-ből kivernem a feljavítását.

talgaby:
Az a baj, hogy abból csak az első szám létezik szkennelve, az viszont nem egy egyfüzetes sztori.
Meg hát... a tudomány jelenlegi állása szerint nincs az a zárt tér, ami magában lenne képes tartani Mr. T-t és Chuck Norrist egyszerre. Spontán módon megszűnne létezni. És igaz, hogy ezek csak róluk szóló médiumok, de nem tudom, meg merjem-e kockáztatni, hogy egy szerverre kerüljön két róluk szóló képregény is. Pedig volna ám jó kis Szupercsapat-képregény is, az se semmi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése