HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (130/416) > >>

Rebellis:
Hát...nem repesek az örömtől, de köszi a választ.

talgaby:
Nem fog. Le is vetettem a listáról. A negyedik elviselhetetlenül rossz, az ötödik meg legfeljebb a harmadik szintjén mozog. Jól indult, de egy iszonyatos marhaság lett a vége, ráadásul a negyedik és az ötödik szériából is valami embertelenül rémes minőségű szkent lehet találni, és nincs egyáltalán másik verzió.

Rebellis:
Előre is bocsánatot kérek a kérdésemért, én is utálom a hasonló hozzászólásokat de nem bírom visszatartani magam...bocsi!   A Bomba Királynő folytatódni fog? Tudom hogy a következő tpb nem a legjobban sikerült darab, de egy korábbi beszélgetésből rémlik hogy az azt követő már megint jó. Imádom ezt a karaktert és az eddigi részeket már majdnem fejből fújom annyiszor elolvastam.  

keildavid:
A ComixArt összes képregényei különlegesek. Rengeteg fantasy, varázslatos, misztikus történetek vannak. Pl. Aspen, Fathom, Soulfire, Toll, Warlands és Síró ördög.

Az Egyéb Gondolatébresztő Képregények         tényleg nagyon elgondolkodtató. Pl. Neil Gaiman mély tartalmai vannak a képregényeiben.

A Gyerekrészlegben minden képregények viccesek és nagyon jók. Hát mivel ez a gyerek részleg, akkor lényegében vicces képregények vannak. Howard a Kacsa volt nekem az egyik kedvencem ezekből. Nagyon jó volt. Sokat nevettem a történeten.
A Természet csodái nem vicces képregények. Tudom jól. Ez inkább egy olyan képregény, amiben rengeteget megtudhat a természetben élő állatokról.
Nos erről ennyit.

Asys:
Én is köszönöm a HálóZsák Team-nek a Michael Turner emlékére összeállított könyvet!      
Mr. Turner tehetséges rajzoló volt,borzasztó és szomorú dolog,hogy ilyen fiatalon meghalt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése